⭐ 2.Mektup ⭐

1.9K 200 29
                                    

(2.ay)

Deniz, sevdiğim adam, 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Deniz, sevdiğim adam, 

Evet, sevdiğim adam. Bugün artık gönül rahatlığıyla bunu itiraf ettim kendime.  Zaten bundan daha olası ne olabilirdi, merak ediyorum. Sevilmeye en layık adamı, seni seviyorum ben. Senin de  beni sevip sevmediğinden şüpheliyim ama artık çok geç, geri dönülmez bir şekilde bağlandım sana.

Yarın doğum günün. Bu yüzden sana, seni sevdiğimi söylemek istiyorum. Belki bu sana manevi bir hediye olur. Hiç sevilmediği gibi, sevmek nedir de bilmeyen birine kendini sevdirdin çünkü sen. Başarınla gurur duymalısın, Bay Mükemmel.

O kadar heyecanlıyım ki, Deniz! Hayatımda ilk kez kendimi bu kadar cesaretli hissediyorum. Sanırım senin sevgin bana güç veriyor. Ayna karşısında defalarca prova yapıp yarına hazırlanacağım. Gerçi bu provalar başarılı olur mu bilmiyorum çünkü gözlerine bakınca adımı bile unutacağımı biliyorum. Sende böyle büyülü bir şey var işte...

Ve ne tepki vereceğini kestiremiyorum. Acaba sen de beni seviyor musun? Bu konuda daha yazının başında bile bazı şüphelerim vardı ama artık eminim: Seviyorsun. Sevmeseydin gözlerin o kadar güzel bakar mıydı bana hiç?
Bu mektubu Çınar araba sürerken yan koltuğunda oturmuş halde yazıyorum. Ara sıra bana baksa da ne yaptığımdan habersiz. Eğer Çınar bugün benim gözümü açmasa, belki daha sonra keşfedecektim sana olan sevgimi. Aşkın gözü kör mü bilmiyorum ama benim gözüm körmüş sanırım; görememişim hemen önümdeki cevheri. Neyse ki artık bir ismi var sana karşı hissettiklerimin.

Araba biraz sallanıyor, o yüzden yazım çirkin olabilir. Ama yazmak için daha fazla tutamadım kendimi; içimdeki heyecan işte bu kağıda taştı. Mektubu bitirmeden önce kendime teşekkür etmek istiyorum, seni sevdiğim için. Bu, bu dünyada yaptığım en doğru şeydi.

                                                            Seni seven Mavi ALASKA.

Denizin MavisiWhere stories live. Discover now