⭐ 10.Mektup ⭐

561 116 13
                                    

10.Ay

Deniz'im, ruhumun eşi,

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Deniz'im, ruhumun eşi,

Ben şu an bu mektubu yazarken sen, karşımda uyuyorsun. Gün içerisinde çok yorulduğun için film izlerken uyuyakaldın ve ben de bunu fırsat bilip elime kağıt ve kalemi aldım. Sen karşımda böylesine huzurlu bir şekilde  uyurken seni izlemek ve sana yazmak, aynı huzuru göğüs kafesimde de hissetmeme neden oluyor. Salonu dolduran düzenli nefes seslerin saatin tik tak seslerine karışırken, zaman hiç geçmesin istiyorum. Seni tüm masumiyetinle, gardını indirmiş bir şekilde izleyebilmek gözlerime seyrine doyulmaz bir manzara sunuyor. Parmak uçlarım alnına düşmüş iki tutam saçını okşayıp geriye yatırma isteğiyle karıncalanıyor.

Ve bu mektubu bitirdikten sonra gelip üçlü koltukta yanına kıvrılma düşüncesi bana oldukça makul geliyor. Sen nefes alıp verdikçe inip kalkan göğsünün üzerine başımı yaslayıp o denizimsi kokunu genzime doldurarak ciğerlerime çekmek için önüne geçilmez bir istek duyuyorum. Senin kollarının arasındayken hissettiğim güven duygusu da beni, bunu yapmaya teşvik ediyor. Büyük ihtimalle bu mektubu okuyunca "Demek ki uyuyan bir adamdan faydalanıyordun," diyeceksin yine. Evet Deniz, bu konuda çok kötü biriyim. Sana kapılmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Hatta birazdan kalkıp yanağına bir öpücük bile konduracağım. Eh ne yaparsın, sana çekmişim.

Bu konuda sen de benden farklı sayılmazsın, itiraf et. Sende kaldığım bazı günler uyuduğumu sanarak odama gelip saçlarımı okşayışının, bileklerimi öptükten sonra usulca fısıldayarak "İyi geceler, deniz kızım,"  dediğini fark etmediğimi sanmıyorsundur umarım? Demek ki ikimiz de doyumsuzuz severken.

Ömrümün geri kalanı seni sevmeye yetmeyecek diye korkuyorum, Deniz. Zamanın ve mekânın ötesinde seviyorum seni.

                                                                       Mavi Alaska

Denizin MavisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin