⭐ 12.Mektup ⭐

1.8K 147 73
                                    



12.Ay

Deniz Ali Gökoğlu;

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.


Deniz Ali Gökoğlu;

Varlığımın en güzel sebebi, yaşama isteğim... Geleceğimi avuçlarına emanet ettiğim adam. Tek bir bakışıyla ruhumda yeller estiren, beni kasıp kavuran en tesirli fırtınam... Bugün aldığım ve yarın alacağım her nefesin yegâne sebebi sensin. Sabah gözlerimi yeni güne aralamama, her gece başımı yastığa huzurla koymama sebep yine sensin.

Gökyüzünü gözlerine hapseden, denize rengini veren adam... Aynaya bakışımda bile yüzünü gördüğüm, ruhumun yansıması güzel adam...

Seni anlatacak her kelime eksik kalır bilirim. Çünkü senin kadar güzel bir kelime yok hiçbir dilde, hiçbir sözlükte. Seni ancak yine senle anlatabilirim. Benim güzel, eşsiz Deniz'im...

Bugün 31 Aralık, yani yılbaşı. Bu yüzden bir sürpriz hazırlayacağım sana. Senin henüz bundan haberin yok tabii, ama öğrenmene birkaç saat var diyebiliriz.Ve bu, bu yıl sana yazdığım mektupların sonuncusuydu. Bir yıl boyunca seninle geçirdiğim her ayın başında ya da ortasında bir mektup yazdım sana. İşte bu 12.ay, 12.mektup.

İkinci bir sürpriz olarak bu 12 mektubu da sana vereceğim günün sonunda. Böylelikle okumuş olacaksın. Sen bunları okurken seni izleyeceğim ve ne tepki vereceğini göreceğim. İşte bu beni heyecanlandırıyor!

Ve hayatta olduğum sürece bu mektupların sonu gelmeyecek. Her ay sana, seni yazmaya devam edeceğim ve her yılın sonunda yazdıklarımı beraber okuyacağız sevgilim.

Seninle geçen her anı kaleme alsam bile değer, Deniz. Sadece o denizin en güzel tonu olan gözlerine bile sayfalarca yazı yazabilirim, inan. Ki sen, başlı başına güzellikten ibaretsin.

Seni anlatmaya bir ömür yetmez biliyorum; ama bir ömür seni anlatmaya feda edilir, onu da biliyorum.

Mavi GÖKOĞLU

-SON-

Uzun zamandır yoktum, ama sonunda kalan mektupları da ekleyebildim :') Birkaç yazım hatası olmuş olabilir, bunlar için kusura bakmayın. Kitabı buraya kadar okuduğunuz için, Deniz ve Mavi'nin hikayesine eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ederim♥️ Finali beğenmeyen ya da bana kızanlar olmuştur... değiştirmemi isteyenler bile oldu ama final böyle kalacak, olması gerektiği gibi. ✨

Bir de özel bölüm yazma düşüncem vardı, hâlâ var. Hatta az çok yazmıştım bile. Okulum açılana kadar inşallah yetiştirebilirim de eklerim.
Son olarak, "Nefti" adlı yeni bir kitap yazıyorum. Wattpad'e ekler miyim ya da ne zaman eklerim bilmiyorum ama eğer okumak isterseniz de duyurusunu buradan yaparım. Her şey için tekrar teşekkür ederim!

💙💙

Denizin MavisiWo Geschichten leben. Entdecke jetzt