⭐ 9.Mektup ⭐

558 112 8
                                    


9.Ay

Deniz'im,

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Deniz'im,

Yine oturdum ve sana yazıyorum, zaten şu an yapacak daha güzel bir şeyim yok. Günlerimin çoğu evde tıkılı kalarak geçiyor. Kitap okumaya kalksam, bir satırda mutlaka sana rastlıyorum. Film izlesem, yine sen... Her şey, seni bana hatırlatabilecek bir unsura dönüşebiliyor. Sanki buna ihtiyacım varmış gibi, sanki seni zihnimden bir lahza olsun çıkarabilirmişim gibi...

Annemin, dışarı çıkıp dolaşmam gerektiği üzerine olan tavsiyelerine de pek kulak asmıyorum. Çünkü artık gezdiğim yerlerin bile sen yokken bir anlamı yok. Geldiğinde bütün anlamları beraberinde getiriyorsun. Dünyayı senin gözlerinle görmek istiyorum ben, seninle görmek istiyorum. Sonu sana varmayacak yolları yürümeye ne halim ne de isteğim var.

Sana kavuşmama sayılı günler kaldı ama zaman sanki bana ihanet edermiş gibi daha yavaş geçiyor. Özlemin göğsümde açık bir yara gibi, ne zaman bir rüzgar esse varlığını daha da hatırlatan... Yanında olmadığım her anı boşa yaşanmış farz etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama yaşadığımı en çok seninleyken idrâk edebiliyorum. Bu yüzden hep seninle olmalıyım. Ziyâdesiyle kararsız bir insanken böylesine cüretkâr bir tavırla bu cümleyi kurabilmiş olabilmem, konu sen olunca nasıl kararlı olabildiğimi de gösterir belki sana.

İşte yine telefonum çalıyor, ekrana bakmadan sen olduğunu biliyorum. Çünkü defalarca arayıp beni o güzel sesinden mahrum bırakmıyorsun. Fakat bu defa mektubumu bitirmeden açmayacağım, bunun seni telaşlandıracağını biliyorum ama ilerde bu mektubu okuduğunda bunu gecikmiş bir özür olarak sayıp beni affedeceksindir. Zaten sen bana kızgın kalamazsın ki. Bu ayrıcalığın da tıpkı birçok şey gibi bana özel olduğunu bilmek, haliyle gururumu okşuyor. Seni her halinle kendime saklamak istiyorum.

Daha yazmaya devam edecektim ama ısrarla arıyorsun ve ben seni bekletmeye kıyamıyorum. Beni arayıp gün içerisinde yaptığın küçük işleri anlatmanı bile zevkle dinliyorum. Çünkü ben seni, sana dair her şeyle seviyorum.

Mavi'n.

Denizin MavisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin