7. Bölüm |Lacivertin Büyüsü|

141K 5.2K 627
                                    

Keyifli okumalar herkese. :)

*************
Kağıdı imzalamam gerektiğini söyleyen aksi takdirde benim için iyi olmayacağını bilen tarafıma hak vermeye başlamıştım.Çınar fazla korkutucu bir rakipti.Anlaşmayı imzalamayıp Çınar gibi bir düşman edinirsem benim için çok daha kötü olacaktı.Ah,benden uygunsuz bir şey isterse ne yapacaktım.Bunu yapamazdım değil mi ? Dudaklarımı ısırdım.Gerçekten ne yapacağımı bilmiyordum.Mantıklı yanım bir kıvılcımla azalmaya başlamış şimdi de yok olmuş gibiydi.Hayatımı kısa bir süre gözümün önüne getirdim.

Hiçbirinde mutlu değildim.Umutsuz ve tükenmiş bakışlarım kalemde dolaştı."Bu kağıdı imzalarsam mutlu olabilecek miyim ?" Diye sorarken ürperdim.Yüzünü bana daha çok yaklaştırmasından hoşlanmamıştım.

"Onu bilemem ama kağıdı imzalamazsan mutsuz olacağına eminim."

Pişmandım.Onun aklına böyle bir anlaşma soktuğum için gerçekten pişmandım.Kalemi elime aldım.Bana "Aferin,işte böyle." Dediğinde ona baktım.Gözlerinde iyi olduğuna dair hiçbir şey yoktu.İşin garibi ona kötü sıfatını bir türlü yakıştırmıyordum.Daha farklı bir sıfatı hakediyordu.

"Neden bana öyle bakıyorsun ?" Diye sorarken lacivertliğin içinde mükemmel görülen mavi çizgilerde göz gezdirdim.Gözleri nasıl bu kadar güzel olabiliyordu ? Gözleri ne kadar güzelse kalbi de o kadar karanlıktı.

"Nasıl bakıyorum ?" Diye sorduğunda "Garip." Diye bir cevap verdim.Sonra da "Birazda karanlık düşüncelerin varmış gibi." Diye devam ettim.

"Kötü düşünceler demek istedin herhalde." Dediğinde kafasını daha da yaklaştırdı.Gerçekten de beni afallatıyordu.

Derin bir nefes aldım.Eğer şimdi olduğum masadan hızla kalkıp koşarsam kendimi gerçekten güvende hissedecektim ama Çınar'ın uzun süre güvende hissetmemi sağlamayacağını biliyordum.

"Hayır,neden kötü olduğuna inanmıyorum ? İyi değilsin,kötü de değilsin,kötünün iyisi de.Sen tuhafsın.Daha önce kimsenin yanında çivi taşıdığını görmemiştim."dedim sonra biraz durdum."Neden böylesin Çınar Kızılkaya ? " diye devam ettim.

"Çünkü diğer insanlar gibi normal gözükme gibi bir çabam yok.Nasıl hissediyorsam öyle davranıyorum.Toplumu önemsersem kendim gibi olamam.Anladın ?"

Ona donuk surat ifademle baktım.Kafamı evet anlamında salladığımda Çınar gözleriyle anlaşmayı işaret etti.Bir an önce imzalamamı istiyordu.

Derin bir nefes aldım.Kendimi bir kutuya hapsolmuş gibi hissetmiştim.Bu kutu denizde kaybolmaya yüz tutmuş bir kutuydu.Beni kurtarabilecek olan da Çınar'dı,batırabilecek olanda.Buraya geldiğimden beri normal bir gün geçirmemiş ve ilk defa günlerin bu kadar uzun olduğunu düşünmüştüm.Açelya'da bir gün gerçekten de çok uzunmuş gibi geliyordu.Buraya geldiğimden beri olaylar hızla gelişmişti.Burayı bir otel sanmıştım ama şimdi bu olanlar beni sersemletmişti.Daha yeni tanıdığım bu adam hayatımı etkileyebilmek için kimdi ? Bilmiyordum.Koca bir bilinmezlik.

Kalemi anlaşmadaki imza bölümüne bastırdım.Kalem yazmamıştı.O an beynime bir ok yemiş gibi olmuştum.Kağıda kalemi tekrar değdirirken kağıtta küçük bir nokta oluştu.Birden bunun benim için bir işaret olduğunu düşünmüştüm.

"Ben imzalamaktan vazgeçtim." Dediğimde Çınar'dan şaşkın bir "Ne ?" cevabı almıştım.

Çınar'ın kolumu tutup bana zarar vermemesi için sandalyemden hızla kalkıp merdivenlere doğru koşmaya başladım.Arkamdan "Bekle." Diye bağırırken ben panik yapmıştım.Önceki hayatımda duygu patlaması hiç yaşamamıştım ama burası normal değildi.Yaşadığım her duygu buraya göre normal olmalıydı."Peşimden gelme !" Diye bağırırken dudaklarımı iyice ısırdım.Kan tadı gelmişti.Odama bir an önce gitmezsem benim için hiç iyi olmayacaktı.Kahretsin.

AÇELYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin