2. Bölüm

28.5K 1.6K 257
                                    

Lütfen bölüme başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

Tam iki gündür neredeyse işyeri hariç bütün zamanını mantar panonun üzerine küçük küçük notlar alarak geçirdi. İnternette bir sürü siteden araştırmalar yaptı. Evlilik danışmanlarının videolarını izledi. Psikologların bu konuda ki makalelerini okudu. Hayatında hiçbir şeyi bu kadar araştırdığını hatırlamıyordu. İki gün sonra kızları toplayacak onlara planlarını anlatacak ve yardım isteyecekti. Biliyordu ki Merve çok karşı çıkacak ve bu yaptığı şeyden vazgeçirmeye çalışacaktı. Ne olursa olsun dostuna rağmen bile bunu yapacak ve o playboy bozuntusunun feleğini şaşırtacaktı. Gururunu kırmıştı bir kere ve bir erkek bir kadının onurunu ayaklar altı ediyorsa sonuçlarına da katlanmalıydı.

"Allah'ım bu konuda ne kadar çok bilgi varmış. Bu yaptığım araştırmaların çoğunu okul hayatımda yapmış olsaydım. Bankacılık okumak yerine tıp okurdum herhalde," diye iki gündür sık sık yaptığı gibi kendi kendine mırıldandı. Aldığı notlara geriye dönüp baktığında, aynı şey değil mi bunlar diye düşündüğü yazıların üzerinden tekrar tekrar geçti. Projesinin konusunu beş ana başlığa kadar düşürdü. Onlarında alt başlıklarını oluşturduktan sonra her madde için hazırlık yapmalı ve kronolojik bir sıraya koymalıydı. Bunu düşününce kendi kendine güldü.

"Sanki tarihsel bir olayda bir de kronolojik sıralama yapmalıyım diyorum valla kafayı iyice yemeden şu planları bir çıkarabilsem süper olacak," diye sanki karşısında biri varmış gibi konuşuyordu. İkin gün öncesine kadar böyle kendi kendine konuştuğunu bilmiyordu. Adam resmen içindeki kızgın Ecem'i çıkarmıştı.

"Sen göreceksin CİHAT KARCIOĞLU bana hakaret etmenin acısını burnundan fitil fitil getireceğim." Diye kendini sürekli doldurduğunun ve kinlendiğinin farkındaydı ama yapacak bir şey yoktu.

Proje'nin ana başlıkları;

1. Erkekleri etkileme yolları

2. Erkekleri büyüleme yolları

3. Erkekleri aşık etme yolları

4. Erkekleri tahrik etme yolları

5. Erkekleri baştan çıkarma yolları

"Hımm sanırım bu başlıklar yeterli... Of ne kadar da detay varmış arkadaş, gerçekten bunlar işe yarıyorsa insanların uğraştığı kadar varmış diyeceğim. Böyle şeylerin lisede ya da üniversitede olduğunu bilseydim. 26 yaşına kadar kalmaz çoktan bir adam ile yuvamı kurardım. Belki de çocuğum bile olmuştu. Neyse neyse bu kadar detaya gerek yok. Bu ana başlıkların altına en fazla beş – altı alt başlık çıkarayım özet olsun. Ne bu arkadaş sanki yüksek lisans tezi yazıyorum," diye söylene söylene yine bilgisayarına gömüldü.

"Ulan Gökçe birde o kadar kitap okuyorsun. Böyle verimli bilgilerden daha önce bize neden bahsetmedin. Ben seni Çarşamba elime dolamaz mıyım? Aşüfte seni!" diye kızdıktan sonra çıkardığı notların yeterli olduğunu düşünüp bilgisayarını kapattı. Sonra mantar panonun üzerindeki küçük notları tek tek yüksek sesle okumaya başladı.

1. Erkekleri etkileme yolları

· Kendinize güveniniz tam olsun.

· Çok fazla üstüne düşmeyin.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Where stories live. Discover now