38. Bölüm

23.2K 1.7K 285
                                    


Lütfen hikayeye başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.


"Rabbim, aşk ne demek bana bunu öğretmişken, doyasıya yaşamadan canımı alma ne olur?" diye ettiği duadan sonra geri kalanını Allah'a bırakarak evine girdi. Her şey olacağına varırdı.

Cihat yaşadığı olaydan sonra biraz daha kaderci olabilirdi. Ancak ne demişler sen tedbirini al gerisini Allah'a bırak o yüzden Kaya ertesi gün İstanbul otellerindeki bütün güvenlik müdürlerini topladı. Tehditler aldıklarını ve özellikle Cihat'ın kendilerini belli etmeden korunması gerektiğini bilgisini verdi. Gözlerine batan her şeyin ona haber verilmesini istedi.

Eski bir komando olarak palanın sözlerinden sonra boş duramazdı. Otellerin genel işleyişlerini sürdürürken, Cihat'ı korumayı hatta gözünün önünden ayırmamayı kafaya koydu. Doruk'la bu fikrini paylaştığında destek görmüştü. Çünkü iş açısından Doruk ile Cihat daha çok yan yanaydılar. Onun olmadığı her yerde Doruk'un canı pahasına koruyacağına emindi.

Günler üç adam içinde çok yoğun geçiyordu. Cihat, kendisini sadece ihaleye ve sevdiğine vermişti. Bütün boş zamanlarını mavişiyle geçirmeye çalışıyordu. Eğer akşamları görüşemezlerse mutlaka sabah erkenden kapısında bekliyordu. Küçük bir kahvaltıdan sonra işe bırakıp, güne bomba gibi başlıyordu. Aralarında sır kalmamış gibi ikisi de çok rahatlardı. O geceden sonra aralarında öpüşmeden başka yakınlık olmamıştı.

Cihat, suyum dediği kadına daha özenli daha titizdi. Onu nasıl sevdiğini özümsesin istercesine bütün ilgisini ona veriyordu. Bazen boğduğunun, Ecem'i ah yeter diye isyan ettirdiğinin farkındaydı. Ancak elinde değildi. Gözünden esirgiyordu.

Kaya nasıl ondan habersiz bir sürü koruma tuttuysa, o da mavişinin etrafını koruma ile doldurmuştu. Genel de iki ayda bir yapmaya çalıştıkları erkek erkeğe toplantılarını hem kendi yoğunluklarından hem de Cihan'ın yurtdışında olmasından dolayı yapamamışlardı. Doruk'un buna çok canı sıkıldı. Onuncu yıl hazırlıklarını yaparken bir taraftan da Sedat ŞAHİNER'i göz hapsinde tutmaya çalışıyordu. Cihat dışarı çıkacağı zaman ne işi olursa olsun eşlik ediyordu. Emanetinin işine baksana oğlum gibi sözlerini şakalara vurarak geri çeviriyordu.

Üçü de tehdit edilmelerini yok saymış gibi davranmalarına rağmen, birbirlerinden habersiz kendince önlemler almaya çalışmışlardı. İki günde bir toplanıp, hem ihale çalışmalarının hem de yıl dönümünün hazırlıkları hakkında fikir alışverişi yapıyorlardı. Cihat için bu ihale başka önem taşıyordu. Çünkü arkadaşlarının haberleri olmasa da, burada yapacağı otel ikisinin olacaktı. Neredeyse altı yıldır, ona can yoldaşı olan arkadaşlarına bunu borçlu hissediyordu. İkisinin de kabul etmek istemeyeceğini bildiğinden, oldu bittiye getirecek avukatlar ile halledecekti.

Aynı şehirde olmalarına rağmen iki gündür sevdiği kadını görememişti. Ekim ayının kış toplantıları için sezonun son iki ayı olması nedeniyle ve yeni iş bağlantıları ile akşamları çok yoğun geçen bir dönemiydi. Gün içinde de zaten sevdiği kadın da kendi de işteydi. Pazar akşamı yıl dönümünün kutlaması olacaktı. Biraz nefes almaya ihtiyacı vardı. Birlikte bir yarım gün olsun geçirmeyi kafasına koyup, dayanamayarak mavişini aradı. Telefon çaldı çaldı açılmadı. Ecem'e ulaşamadığı zamanlardan nefret ediyordu.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin