8. Bölüm

23.9K 1.8K 276
                                    

Lütfen hikayeye başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

Yüreğim sende kaldı...

Ecem saatlerdir bu üç kelimeye bakıyordu. Kalbi pırpır ederken, aklı bütün küfürleri sıralıyordu. Bu kadar aptal olduğu için kendinden nefret etti. Artık midesi bulanmaya başlamıştı. O adamın yaptıklarını ve üç kelime için kendine ihanet eden kalbine dayanamıyordu. O böyle biri değildi.

Nuriye ablasına içini döktüğünde rahatlarım diye düşünmüştü. Gittiğinden beri de o kadının yaşadıklarının yanında kendi dert ettiklerine inanamıyordu. Onunla nasıl yakınlaştığı günler hatırına geldiğinde bir kere daha kendine kızdı.

"Evet! Şimdi iyiyim bu hayatta geçmeyecek acı yok, Allah daha beterinden korusun..." diye söylenip, kendine işler çıkardı. Ta ki iyi geceler mesajı gelene kadar... Neden bunu bana yapıyorsun? Neden beni yerle yeksan ediyorsun be adam demekten, isyan noktasına gelmekten kendini alamıyordu. Uyku ilaçlarından birini alıp, hemen yattı. Yoksa arayıp, ağzına geleni sayacak en kötü ihtimal küfürlerle dolu bir mesaj yazacaktı.

Sabah uyanır uyanmaz Cihat'ın günaydın mesajını görmesiyle ağzı açık kaldı. Bir de ilgili bir sevgili gibi günaydın mesajları mı atacaktı yani diye düşünüp, sinir kat sayıları havalara çıktı. Birkaç gündür yaptıklarını düşündükçe kendini diyar diyar bir yerlere atası geliyordu.

Müdür beyin talimatı ile son dokuz on aydır her gün ilk Cihat Bey aranıyordu. İnatla Ecem Hanım bireysel müşteri temsilcimiz olacak dediği ve on milyonun üzerinde para yatırdığı için her dediği oluyordu. Bazen o kadar dalga geçmişti ki istifa etmeyi bile düşünmüştü. Bu kadar itiraftan sonra yine işini kullanarak aynısını yaparsa diye korkmuyor değildi.

Şubeye gelir gelmez bir kupa çayını alıp, yerine geçtiğinde sıcak sıcak bir iki yudum içti. Gözlerini kapatıp, kendinde güç bulmaya çalıştı. Oysa son altı aydır gayet profesyonel davranmış ne yaparsa yapsın, tamam efendim deyip bir saat sonra değişeceği isteğini beklemişti.

Üç ay boyunca zırt pırt arayıp, günlük repo yapalım. Yok vazgeçtim borsa da değerlendirelim, düşündüm de bir aylık vadeli de daha kârlı olacak gibi.... Alo Ecem Hanım sizi çok yordum ama bugün acil bir ödememiz vardı. Lütfen vadeliyi bozun ve vadesizden şu hesaba ödeme yapın... Bunun gibi bir sürü istekle pestilini çıkana kadar hep ona çalışmıştı. Üç ay boyunca saat ondan önce evine gidememişti. O kadar çok işlem değiştirmişti ki başka müşterilerinin işlerini mesaiden sonra gerçekleştirmek zorunda kalmıştı.

Sonradan aklı başına gelmiş ve o aradığı zaman tamam hemen yapıyorum efendim deyip en az iki saat beklendikten sonra değiştirmediyse yapmıştı. Ay birde arayıp Ecem Hanım yordum sizi Ecem Hanım umarım bana kızmıyorsunuzdur. Ecem Hanım kolay değil koskoca bir holding yönetiyorum bazen unutabiliyorum siz kusura bakmayın gibi konuşmuyor muydu? Al paranı götüne sok dememek için kendisini son dakikada tuttuğu zamanlar çok olmuştu.

Müdürü sürekli aman dikkat et aman ne derse yap bu şubeye gelen böyle müşteri asla kaçmaz diye diye daha çok strese sokmuş. Cihat ne yaparsa yapsın hep tamam efendim demek zorunda kalmıştı.

Bir gün telefonda bağlanmayı beklerken asistanına, Cihat Bey gibi ünlü bir iş adamı banka işlerini nasıl kendi takip ediyor şaşıyorum. Oysa ben böyle büyük iş adamlarının bir sürü asistanları özel muhasebe çalışanları olduğunu düşünürdüm diye konuşunca zaten tek sizin ile görüşüyor. Diğer işlemleri biz hallediyoruz. Sanırım oda kişisel parası o yüzden nasıl değerlendirmek istediğine kendi karar vermek istiyor deyince tamamen emin olmuştu.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Where stories live. Discover now