21. Bölüm

23.2K 1.6K 718
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

Ecem, kaldırımları döve döve mekana yürürken; iç sesinden bir kere daha nefret etti. Yeter artık diye bağırmamak için kendini zor tutuyordu. 'Neden bana sinir oluyorsun ki doğruları söylüyorum diye mi? Ama çok komiktin hem adama ağzımı bozacağım diyorsun hem çekil şuradandan başka bir şey demiyorsun. Oysa benim tanıdığım Ecem eeehhh bi siktir git derdi. Haksız mıyım?' diye resmen başının etini yedi.

Cihat, Ecem'in onu şaşkınlıkla bırakıp, gitmesinden sonra tıpış tıpış arkasından gitti. Sadece uzak bir köşeden gecesinin bitmesini bekleyebildi. İlk defa hayatında bir kız onu elinin tersi ile itmişti. Gerçi Ecem'in Ali Buğra ve Cenkay'la şakalaşırken ya da kızlarla dalga geçerken ki hali buydu. Zaten herkesle rahat rahat konuşup, ona gelince suspus olmasına da ayrı sinir olmamış mıydı? Kızsın mı yoksa onunla da normal konuşmaya başladığı için sevinsin mi bilemedi. Dans ederken gözünü bile ayırmadı. Alt taraflarına olan şeyleri görmezden gelerek sevdiği kadını doya doya seyretti. Sonra kendi kendine gülümsedi. 'Atarı bile güzel değil mi?' diyen iç sesine ilk defa yürekten hak verdi. Her şeyi güzeldi.

Ecem ise kendisini pür dikkat seyreden adamı yok saymak istiyor ama zorlanıyordu. Kızların o kim sorularına Gülcan'ı kıskandığından; 'sevgilim ama aramız yok, lütfen soru sormayın' diye kestirip, attı. Gülcan'ın sen hep baldın zaten diye mırıldanmasını da duymamış gibi yaptı. Sonrası dedikodu, içki ve dans gece iki civarı dağılmaya karar verdiklerinde Cihat'ta rahat bir nefes aldı. Kimsenin ağzını burnunu kırmak zorunda kalmamıştı. Arkasından çıktı. Arkadaşları ile veda ederken sessizce yine arkasında bekledi. Kız arkadaşlarının Cihat'ın aşkı için yorumlarına cevap vermedi. Çünkü hiç göründüğü gibi değildi.

Evinin önüne geldiğinde merakına yenik düşüp, kapının önünde arkasına döndü. Arabasında pür dikkat bakan mavi gözlerle bakışları kesişti. Kalbinin atışı hızlandı. Bakışlarını çekip, apartmana girmeliydi. Ancak güz mevsiminde açan gül gibi içinde baharlar açıldığını hissediyordu. 'Keşke en başından böyle aşkla baksaydın bana,' diye geçirdi içinden ve yaşadıkları yine gözlerinin önünde film şeridi gibi dönmeye başladı. Biraz önce baharlar açan kalbine karlar yağmaya başladı. Hep böyle olacaktı işte, seven kalbi affetmeye meyilli bir bakışıyla coşarken, gururu yaşadıklarını unutturmayacaktı. İçine dolan hüzünle geri dönüp, kapıdan içeri girdi.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Where stories live. Discover now