5. Bölüm

25.6K 1.8K 568
                                    

Lütfen bölüme başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

1,5 Yıl sonra

Ecem, gece boyunca hiç uyumamıştı. Çünkü bugün Merve'sinin evinde uzun zamandır karşılaşmadığı kalpsiz adamı görecekti ve gün son defa güçlü olma günüydü. O kadar yıpranmıştı ki İzmir'e tayinini istemişti. Pazartesi belli olacaktı. Annesinin rahatsızlığını ve bakacak kimse olmadığını belgelendirmiş. Belgelerle en azından geçici bir süre için tayin olmasa bile ücretsiz izin talep etmişti. Neredeyse altı yıldır aynı şube de çalıştığı için müdürü yardımcı olmuştu.

Uzaklaşmalıydı biran önce gitmeliydi bu şehirden... Tükenmişti! Bu sevda yüzünden bundan bir bir buçuk yıl öncesini düşündü. Ne kadar çok çalışmış, ne planlar projeler çıkarmıştı. Güya o şerefsizi kendine sevgili yapacak, ona yakın olarak intikam alacak ona dediklerini yutturacak ve kendisine evlenme teklifi ettirecekti. Ne büyük gafletti bırak adamla sevgili olmayı daha oturup, bir beş dakika bile normal konuşamamışlardı.

Onun hakaretlerinden ve kendisini sürekli yatağa atmayı ima eden tavırlarından o denli yorulmuş ve ruhu yaralanmıştı ki ona salak gibi aşık olduğunu kabullenmek istemiyordu. Hala en yakın arkadaşlarına bile onu sevdiğini söyleyememişti. Gerçi hiç rüyaları ve iç sesi hariç kendine söylemiş miydi ki...

Yirmi sekiz yaşında kendini elli yaşında hissetmesi kadar kötü bir durum olabilir miydi? Bir ara uyuyamadığı ve kimseye bir şey anlatamadığı için psikoloğa gitmişti. En azından Merve'ye anlatabilirdin diyen iç sesini yine susturdu. Bu konu yüzünden onunda huzurunu bozamazdı. Kendi için ölümlerden daha acı geçen aylar arkadaşı için mutlulukla geçmişti. İmkansız dediği sevdiğine kavuşmuş ve bebekleri bile olmuştu.

Yeğenlerini düşününce dudakları kıvrıldı. Merve adına o kadar çok mutlu oluyordu ki varsın kendisi yansındı. Dostu sonuna kadar bu günleri hak etmişti. Ali Buğra'nın hareketleri gözünün önüne gelince yine kahkahalarla gülmemek için kendini zor tuttu. Bir numaralı yakışıklı eniştesi çok hatalar yapmıştı. Ancak öyle güzel sevmişti ve öyle şeyler yaparak göstermişti ki yaptığı bütün hatalara iyi ki olmuş dedirtti.

O vicdansız herif onun kuzeniydi. Keşke birazcık olsun ona benzeseydi. Ali Buğra'nın Merve'ye yaptıklarının altında çocukluğunda yaşadığı travmalar sebep olmuştu. Peki bu mavi gözlü gaddarın ona yaptıklarının nedeni neydi. Annesi, babası, kız kardeşi harika insanlardı. Özellikle Fatma babaanne uğruna can verilesi biriydi.

Dün sosyal medya da bir yazı okumuştu. Üç misafir habersiz gelir;

*Rızık

*Kader

*Ölüm

Bunu okuyunca aşk da öyle demekten kendini alamamıştı. Acaba geçmişte birinin ahını mı almıştı da son bir yıldır yaşadıkları başına gelmişti. Düşündüğünde kimseye bilerek bir kötülük yaptığını hatırlamıyordu. Artık o kadar çaresiz durumdaydı ki kendinden bile şüphe eder olmuştu.

GADDAR gerçekten ona yakışır başka sözcük bulamıyordu. Neden demekten yapma demekten yorulmuştu. Ona ne yapmıştı. Tek suçu açık giyinmesi rahat tavırlar sergilemesi miydi?

Neden bir kere olsun sormuyorsun diyen iç sesiyle kafayı yemek üzereydi. Neredeyse iki yıldır bir savaş halindeydiler ama nedeni, niçini yoktu. Derdi neydi bu adamın... Hala soruyor musun? Kaç kere daha diyecek sana bu kadar mı anlaman kıt... Bedenini istiyor açık açık söylemedi mi? Beyninde patlayan sözlerle yine gözleri dolmuştu.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin