10. Bölüm

24.6K 1.7K 532
                                    

Lütfen hikayeye başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

"Geber pislik... Aylardır sen beni yavaş yavaş öldürdün." Hooppp kendine dürüst ol ona bir şey olsa senin canın şimdikinden daha çok yanar diyen iç sesini vurabilirdi. Taksiye atladığı gibi mekana geldi. Sahibini tanıyordu. Rezervasyonu yaparken deniz gören ve diğer müşterilerden uzak bir masa rica etmişti. Yusuf abisi süper bir yer ayarlamıştı. Gökçe'yi gördü. Adımlarını hızlandırdı. Gökçe hemen ayağa kalktı.

"Canım hoş geldin."

"Hoş buldum canım nasılsın?"

"Ben iyiyim de sen neden makyaj yapmadın ve bu gözlerinin hali ne?" Ecem omuzlarını silkti. Tekrar sarılarak;

"Kızlarda gelsin de anlatacağım. Sen ne yapıyorsun. Sinirli gözüküyorsun. Cihan'la bir sorun yok değil mi?"

"Off Ecem hiç açma Cihan'la ile kavga ettik."

"Aa neden bir yıldır gayet iyiydiniz. Bak tripler kraliçesini bu kadar zaman idare eden biri var. Sakın kaçırma ha..." Ecem gülerek bitirdiği cümleyle Gökçe'nin öldürücü bakışlarına maruz kaldı.

"Kurban olun siz bana..." İkisi de aynı anda gülmeye başladı. Ecem ayağa kalkıp tekrar arkadaşına sarıldı. Bugün hepsine tekrar tekrar sarılacaktı.

"Ne oldu? Hadi anlat, yürüyen karizma eniştem seni neden üzdü?"

"Hastane de Burak diye bir çocuk doktoru var. Adamın sana ilgisi var uzak duracaksın dedi. İki aydır da beni hastaneden ayırmaya çalışıyor. Nasıl olsa devlette çalışmıyorsun. Özel hastane olduktan sonra başka hastaneye neden geçiş yapmıyormuşum. Ecem kolay mı ya sen biliyorsun buraya bile ne kadar zor alıştım. Zaten şu mesleği seçtiğim aklıma sürekli küfür ediyorum. Lan benden süper sporcu olurmuş ne demeye hemşire olmuşum ben ya..." Ecem gülümseyerek arkadaşına bakıyordu. Okurken sevdiği mesleğe çalışmaya başladıktan sonra nefret etmişti.

"Görüşemeyeceğiz yolda bari birlikte olalım diye bu akşam beni almaya gelmiş. Bende işleri toparlamıştım. Doktor bey kahve getirince kırmak istemedim. Bizi kahve içerken görünce kan beynine sıçradı. Ay adam beni gözleriyle vurdu. Anında ayaklanıp, iyi akşamlar diyerek bunun yanına gittim. Şirinlikler yaptım. Öptüm sarıldım. Yok anam işlemedi. Bu kadar zamandır uyarmasına rağmen ben adamla konuşmaya devam ediyormuşum. Bir daha yanımda görürse hele bir bana dokunduğunu falan dönüşü olmayan yollara girermişiz."

"Gökçe, belki de haklıdır. Neden elin adamı yüzünden ilişkine zarar veriyorsun. Hastanedeki işi bırakamıyorsan bari başka bölüm için değişiklik talep et..." Gökçe hala Cihan'ın ne demek istediğini düşünüyordu. Resmen evlilik teklifi beklerken ayrılıkla tehdit etmişti ama adamın bir şey yaptığı yoktu.

"Ecem valla doktor bir kere bile yanlış bir şey yapmadı. Biliyorsun az doktor yatan hasta çocukların babaları, amcaları dayılarıyla uğramadım. Burak hoca gayet seviyeli arada bir çay içmeye yanımıza gelirse geliyor."

"Olsun Cihan böyle diyorsa altından inan bir pislik çıkar. Hatırlıyorsan bir gün Cenkay'ın çalışma şeklinin ve kıvrak zekasının, Ali Buğra'nın hislerinin ve Cihan'ın gözlemlerinin müthiş olduğunu ve üçü bir araya geldiklerinde çözemeyecekleri dava olmadığını konuşuyorlardı."

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin