25. Bölüm Part I

21.1K 1.7K 563
                                    

Lütfen hikayeye başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

"Dün hayatımı kurtardın. Teşekkür edememiştim. Hemen havalara girme!" Ecem sözlerinin bitiminden sonra yeniden çorbasına döndü. Ortamı germek istemiyordu.

Cihat sesini çıkarmadı. Çünkü teşekkür edilecek bir şey yapmamıştı. Bir kaşık çorbasından aldı, Ecem'e baktı. Sonra inanamıyormuş gibi bir daha aldı ve bir daha baktı. İçi kahkahalarla gülme isteğiyle doldu. Aylardır Ecem'le bir kere konuşmak istemişti. Gülücük hayallerinin bile ötesinde geldi. Yaptıklarından sonra affedilmek istemek, ona gülümsemesini düşünmek çok fazlaydı. Gözlerinin içi gülerek Ecem'e seslendi.

"Ecem!"

"Efendim!"

"Çorbam bitti."

Ecem bir an afallasa da Cihat'ın annesinden yemek isteyen küçük erkek çocuğuna benzeyen haline tekrar gülümsemeden edemedi. Oysa biraz önce Merve ona yemeklerden servis etmek istemişti. Gözlerinin içine bakarak tekrar güldü. Yanına gelip, servis tabağına masadaki yemeklerden koydu. Cihat'ın önüne suyla birlikte servis etti. Gidip, karşısına oturdu. Yine kafasını kuma gömercesine, tabağına eğdi. Sessizdi. Çünkü Merve ve Ali Buğra'nın bakışlarından utanmıştı. 'Kızım senin şu an onlarla dalga geçiyor, olman lazımdı. Valla huyusun suyun değişti' diyen iç sesine kaşlarını çattı. 'Demek ki aşık olunca böyle oluyormuş' diye içinden söylendi.

"Çok teşekkür ederim." Cihat'ın şen sesiyle Ali Buğra kahkahalara boğuldu. Merve'yi kendine çekip, saçlarından öptü.

"Merve bende böyle miydim ya şunun haline bak."

"Ne var lan halimde," diye Merve'den önce Cihat cevap verdi. Ecem'in biraz olsun yumuşadığını görmek içini umutla doldurmuştu. Keşke yalnız olsaydık diye düşündü.

"Ne olacak? Koskoca adam şapşala dönmüş."

"Benim ağzımı açtırma istersen bir numaralı yakışıklı eniştem," diye Ecem araya girdi. Cihat onu savunduğunu düşündüğünden keyiflendi. Ancak Ecem konu uzarsa daha çok utanacağından kesmek amaçlı devreye girmişti. Cihat coşkulu bir sesle;

"Aç bebeğim aç," dedi. Ecem'in anında kaşları çatıldı. Ortam gerilmesin kimse bizim yüzümüzden rahatsız olmasın diye de böyle davranmıştı. Cihat'ın hemen yüz bulmasından rahatsız oldu. Tepkisinde de gecikmedi. Birazda sesini yükselterek;

"Bana bir daha bebeğim deme!"

Ortam bir anda buz gibi oldu. Cihat'ın gülen yüzü yavaş yavaş soldu. Ali Buğra da karısına baktı. Merve'nin karışma bakışlarıyla yemeğine döndü. Sonrasında kimse konuşmadı. Yemekler bitince aynı sessizlikle sofra toplandı. Merve, çocukların banyosunu bahane ederek kocasını da alıp, yatak odasına çıktı. Biraz yalnız kalmaya ihtiyaçları vardı. Tabi Ecem mutfaktan çıkabilirse çünkü bilerek kendine iş çıkarıyordu.

Verandaya çıktığında Cihat'ın sallanan sandalyeye oturmuş, kafasını geriye atmış bir şekilde yavaş yavaş salladığını gördü. İçeri tekrar girmeyi düşünse de bahçe takımına gidip, oturdu. Kokusundan gelenin Ecem olduğunu anlamıştı. Oturur pozisyonuna geldi. Delici maviliklerini sevdiği kadına dikti. Onun yerinde rahatsızca döndüğünü görünce dayanamadı.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin