18. Bölüm Part I

23.8K 1.6K 572
                                    

Lütfen hikayeye başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

İkinci bir konu olarak ismi lazım değil, kendini eleştirmen sanan bir arkadaş ve şakşakçıları Gurur Savaş'ı kitabını şikayet edilecekler listesine almış.  Şuana kadar bir şey bulamadı. İlk +18 bölümümde kitabı kaldırmaya yada içerik değiştirmeye çalışacaklar sanırım. Ben yazım şeklimi değiştirmeyeceğim. Aşkın olduğu yerde öpüşme, dokunma sevişme yoksa benim için yalın... Beğenmeyen rahatsız olan okumasın. İstediklerini yapabilirler... Onlar sildirir ben tekrar yüklerim hiç sorun değil... Bu duyuruyu yarın bir gün kitap pat diye yok olursa diye yapmak istedim.

Birazda bölümle ilgili bilgi vermek istiyorum. Bugün Ali Buğra'nın babası Kadir Bey ve Ecem'in annesi Kıymet Hanımı yazmayı düşünüyordum biliyorsunuz ve bu bölümle bir başlangıç yaptım. Umarım beğenirsiniz.

Sizleri seviyorum. İyi okumalar.

 İyi okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kadir Bey ve Kıymet Hanıma örnek resimler tam benim hayalimdeki tipler

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kadir Bey ve Kıymet Hanıma örnek resimler tam benim hayalimdeki tipler...



Kıymet Hanım gece kızından aldığı mesajla ne düşünmesi gerektiğini bilmiyordu. Çünkü hâlâ iki gün önceki sürpriz ziyaretçisini düşünüyordu. Bugün kendisinden yüz yüze görüşmek için haber bekliyordu ama o adamın deli bakışlarından o kadar etkilenmişti ki, cesaret edemiyordu. İki gün boyunca; sen çocuk musun, genç misin Kıymet bu hallerin ne diye kendini kaç defa azarladığını bilmiyordu.

Merve'nin düğünün de birkaç defa bakışlarını hissettiği yakışıklı adamın, bir buçuk yıl sonra aynı şekilde karşısına çıkmasına şaşırdı. Çünkü ara ara düşüncelerine gelen adamın kendisine sadece acıyacağını bildiğinden, hemen aklından hayalinden çıkarmıştı. İçeri davet ettiğinde ve kahve ikram ederken de özlemle yüzüne bakmasına hiç hazır olmadığını anladı. Burada ne işiniz var demek çok ayıp olacağından, kahvesini içene dek sessizce beklemişti.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Where stories live. Discover now