29. Bölüm

23.3K 1.8K 658
                                    

Lütfen hikayeye başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

"Ecem lütfen!" Sesi öyle acılı çıkmıştı ki gözlerine baktı tekrar ve hiçbir şey demeden yanından geçip, arabaya bindi. Hiç konuşmayacağım, ne sorarsa sorsun hiç konuşmayacağım diye kendini tembihlerken yanına binen adamın kokusuyla mest oldu. Kendinden önce traş losyonu arabayı doldurmuştu. Ne zamandır sakallı olan güzel yüzü, traş olunca ortaya çıkmıştı. Kafasını cama çevirdi. Konuşmayacağını belli etmiş oldu.

Cihat, Mavişin ne yapmak istediğini zaten anladığından konuşmaya çalışmadı. Bu uğurda yılları geçse de Ecem'in inadını kıracaktı. Bu kadarına şükür ederek sesini çıkarmadı. Şubenin önünde arabayı durduğunda direkt çıkan kızın arkasından acıyla baktı. 'Kolay değil ama olacak, üzülme,' diyen iç sesine inşallah demeden edemedi. O hafta her gün çiçek geldi. Hepsi canlı ve saksı da geliyordu. Notlarının kiminde çiçeklerin anlamları, hikayeleri ya da şans istediğini yazan yazılar vardı. Artık heyecanla çiçek bekliyor buluyordu kendini çünkü notları çok güzeldi.

O sabahtan sonra hiç arabasına binmemesine rağmen inatla her sabah ve akşam karşısına çıktı. Onu götürmek istediğini söyledi. Ecem kabul etmeyince de zorlamadı. Sabırla bekliyordu. Cihat'ın bu hali sinir mi ediyor mutlu mu ediyor karar veremiyordu. Gözleriyle bir adamı öldürmek mümkün olsa Ecem bunu Cihat'a uygulardı. Her sabah onu görür görmez kapısını açışına sinir oluyordu.

Hafta sonu için arkadaşlarıyla buluşma planı yaptı. İlk iş kızlarla konuştu. En son Ali Buğra ve Merve'nin barıştıkları gece buluşmuşlardı. Bu yüzden geleneksel üniversite arkadaşlarıyla olan buluşmayı yapmaya karar verdiler. Normalde senede iki üç kere yaptıkları buluşma neredeyse iki senedir yapılmıyordu. Her zamanki gibi bir yerlerde yemek yiyecek bol bol sohbet edecekler, gece yarısına yakın bir vakitte de gece kulübüne geçeceklerdi.

Ali Buğra da Cenkay da bu durumdan hoşlanmadı. Ancak uzun zamandır, eşlerinin böyle bir eğlenceye gitmediğini bildikleri için sesleri çıkmadı. Cenkay da Ali Buğra'ya yardım edecek ve yardımcı kadınla birlikte çocuklara bakacaklardı. Ali Buğra aslında telaşlıydı. Babaannesini çağırmayı bile düşündü. İlk defa çocuklarla yalnız kalacaktı. Merve, sadece bir saat çocuklarla zaman geçireceksin zaten yatacaklar, yaşlı kadını yorma istersen kuzenlerimden birini çağırayım deyince el mecbur geri durdu.

Merve hala doğum kilolarını tam olarak verememişti. O yüzden siyah diz üstü bir elbise giyerken, göğüs dekoltesinde oldukça cüretkardı. Beline kadar gelen saçlarına dalga fön yaptırdı. Bal gözlerini ortaya çıkaran gri siyah göz makyajı ve bordo ruju ile Ali Buğra'nın bütün kıskançlık duygularını ayaklandırmıştı.

Buse her zaman fiziğine güvenen bir kadın olarak pembe mini elbisesini giydi. Uzun siyah saçlarını dümdüz yaptırdı. Gözlerine sadece likit sürerken, ruju fuşya rengiydi. Topuklu ayakkabılarını giydiğinde Cenkay'ın kaşlarını çatıp, baktığını gördü. Kocasına sımsıkı sarılıp, öptü. Cenkay'ın kıskançlık tripleriyle uğraşmak istemiyordu.

Buket'te Buse'nin evindeydi. Kırmızı dizlerde biten bir elbise giymişti. Elbise ayakta durunca oldukça kapalı gibi gözükse de yürüdükçe açılan iki üst bacakta ki yırtmaçla yürek hoplatıyordu. Yeşile yakın gözleri yine can yakıyordu. Kırmızı ruju ve göz makyajıyla tam bir afetti. Siyah gür saçlarını kalın maşa yaptırarak kısalmasını sağladı. Önden toplayıp, güzel yüzünü ortaya çıkardı. Cenkay, Ali Buğra'nın yanına geleceği için birlikte Merve'lere geldiler.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Where stories live. Discover now