48. Bölüm

18.2K 1.3K 175
                                    


Lütfen bölüme başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

Not : Bölüm +18 içerdiğinden 16 yaş altı veya rahatsız olacaklar lütfen bölümü okumasınlar.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cihat tüm gününü, onu ziyarete gelenlerle geçirdi. Akşam saatlerinde gelen arkadaşlarında bir farklılık olduğunu anlaması, uzun sürmedi. Ali Buğra da sanki bir şey söylemek için fırsat kolluyor, ama o fırsatı bulamadıkça sıkılıyor gibiydi. Kızının varlığını öğrenmişken, canını sıkacak bir durum yaşamak istemiyordu. O yüzden özellikle kuzeniyle yalnız kalmadan bir şey sormamaya karar verdi. Akşamın ilerleyen saatlerinde Cihan ve Cenkay'ın da gelmesiyle konunun önemli olduğunu anladı. Odada bulunan arkadaşları dışındaki herkes, Ecem bile dışarı çıkıp onları yalnız bıraktığında, dayanamadı.

"Eee, hadi ağzınızda ki şu baklayı çıkarın."

Herkes birbirine bakarken, Cihat gözlerini hepsinin yüzlerinde gezdirdi. Cihan'da bakışları durdu. Bacak bacak üstüne atmış, kaşları çatık bekleyen adama odaklandı.

"Cihan, yine iş sana düştü herhalde! Söyle hadi!"

Cihan, yatakta gayet rahat oturan arkadaşına sol kaşını kardırdı. Dilini ağzında çevirdiği, yanaklarındaki hareketlenmeden belli oluyordu. Bugün Sedat ve adamlarını polise teslim etmişlerdi. Ancak Cihat'ın şikayet etmesi gerekiyordu. Oysa Cihat daha kendini kimin vurduğunu bile bilmiyordu. Her zaman ki gibi, doğrudan konuya girdi.

"Seni vuranı bulduk."

"Öyle mi? Kimmiş?"

"Sedat ŞAHİNER. Canını daha çok yakmak için Kaya ve Doruk'u öldürecekmiş ama senin kendini düşünmeden önlerine atlayacağını hesaba katmamış."

"Nerede tutuyorsunuz?"

"Polise teslim ettik."

Cihat, dudaklarını büzdü. Direkt polise teslim ettiklerini düşündüğünde, bu hiç Cihan'lık bir hareket değildi. Düşünüyormuş gibi yapıp, tekrar arkadaşlarında gözlerini gezdirdiğinde özellikle Doruk'un gözlerini kaçırıyor olduğunu fark etti. Sonra Sedat'a karşı çok nefret yüklü olması gerekirken hiç kinlenmediğini fark etti.

"E iyi yapmışsınız sorun ne o zaman?"

"Senin şikayetçi olman lazım. O adam bir daha sana veya sevdiklerine bulaşamayacak!"

Bu sefer dudakları gülümser gibi yukarı doğru kıvrıldı. Cenkay'a baktı. Gözlerinden anladığı kadarıyla dostları onu vuran adamların haklarından gelmişti. Uzatmaya gerek duymadan gülümsemeye devam ederek;

"Tamam oluruz bizde. Peki, kim avukatım olacak?"

"Tabii ki ben!"

Ali Buğra, Cenkay ve Cihan aynı anda cevap vermişti. Hepsi birbirlerine bakıp, kahkahayı bastılar. Cihat'ın, Kaya ve Doruk'a 'beni beklemeliydiniz o adama benim yapacaklarımdan sonra polise teslim etmeliydiniz' demesinden çekindikleri için, beraber konuşmaya gelmişlerdi. Ancak Cihat'ın çok normal bir şey yaşamış gibi hiç sorun etmediğini görmek şaşırtmıştı. Cenkay, yüz ifadesini dalga geçtiği belli olacak şekilde Ali Buğra'ya döndü ve laf attı.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Where stories live. Discover now