26. Bölüm

22.9K 1.7K 393
                                    

Lütfen hikayeye başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.


"Benimle evlenir misin?"

"Ne dedin?"

"Duydun beni," Kıymet'in azarlar gibi çıkan sözlerinden sonra Kadir kahkahalara boğuldu. O güldükçe Kıymet utanıyor kendine kızıyordu. Kendini adama rezil etmişti. Başını adamın göğsüne daha çok gömdü. Nasıl böyle kendini ortaya atmıştı. Öyle mutluydu ki evlenme teklifi ağzından çıkıvermişti. Aslında seni seviyorum diyecekti. Ancak ağzından o üç kelime fırlamıştı.

Kadir, biraz sakinleştikten sonra Kıymet'i çenesinden tutup kendine bakmaya zorladı. Çünkü kadınını nasıl utandırdığını biliyordu. Hala gülümsüyordu. Biraz ciddileşmeye çalışarak;

"Tamam! Evlilik teklifini kabul ederim ama bir şartım var." Kıymet'in anında kaşları çatıldı. 'Allah'ım ne utanç verici hem bir erkeğe evlenme teklif ediyorum hem de şartı ile uğraşıyorum.' Düşündüklerini yüzüne yansıttığından ve ne denli tatlı olduğundan habersiz adama bakmaya başladı.

"Ne şartı?" diye terslenince, Kadir, Kıymet'in yüzüne gelen saçını kulağının arkasına attı. Sevdiği kadının her hali müthişti. Bu sinirli halinin de tadını çıkarmak istedi.

"İki bilemedin üç hafta içinde karım olursan bende evlenme teklifini kabul ederim." Kıymet'in anında dudakları kıvrıldı. Hatta yüzüne yayıldı. Tekrar sımsıkı sarıldı.

"Tamam! Sen ne zaman istersen yakışıklı adamım."

"O zaman yarın Balıkesir'e gidiyoruz."

"Olur."

"Vay Kıymet Hanım kaynananla tanışmaya hazır mısın?" Karşılıklı kahkaha attıktan sonra Kıymet doğruldu. İşaret parmağı ile sevdiği adamın göğsünde dolandı. Adamının kasılması ile kadınca bir haz yaşadı. Yeniden yüzüne bakıp, gülümseyerek;

"Hazırım. Bundan sonra bütün kaynanalar benden korksun." J

----------

Ecem, ben önyargılı öküzün tekiyim. Bu yüzden senin canını yakmaktan çekinmeyecek kadar vicdansız oldum. Tüm Türkiye'nin huzurunda senden özür diliyorum. Bana bir şans ver.

Cihat KARCIOĞLU

Ecem büyük harflerle tüm afişi kaplamış yazıya ağzı açık baktı. Şubede ki herkes hatta müşteriler bile dışarı çıkmıştı. İçinde bir yangının alev almaya başladığını ve her an her yeri herkesi saracağını hissetti. Birileri ona bir şeyler söylüyordu. Ancak kelimeler kulaklarına yuvarlanıp geliyor gibi olduğundan uğultudan ileri gidemiyordu.

Bir sinir dalgasıyla yanaklarının kızardığını hissetti. İki elini yüzüne kapattı. Çünkü kendini sıkmasa çığlık çığlığa yapma artık yapma diye bağırası vardı. İlkay durumu bildiğinden Ecem'in omzuna elini koydu. Serdar bey, Ecem'in ne kadar utandığını anladığından herkes işinin başına diye kükredi. Çalışanlar içeri girerken müşteriler hala Ecem kim diye soruyorlardı. Dışarıda doğru dürüst kimse kalmamıştı. Hala ellerini yüzünden çekmedi. Serdar bey;

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Where stories live. Discover now