0. Güve

11.1K 323 36
                                    

Her yağmur tanesini görebiliyorum. Derimin içine işliyor hepsi, dokunuşlarıyla tanıdık kokulu anıları getiriyorlar zavallı gözlerimin önüne. Geçip giderken bakışlarımın şans eseri değdiği insanlar, koşuyorlar. Onlar da mı anılardan kaçıyorlar? Neyiniz var bu kadar korkacak?

Bir bakışıyla kapılırsın ona.
Işığa yapışmak için uçan güve misali
Isıtmak istersin zavallı ruhunu,
Sıcacık parmaklarına yaslayarak.

Ah, yağmur... Her şeyi gizlersin sen. Söndürürsün saklı aşkların alevlerini, yıkarsın kirli arzuların kaynağını. Peki neden alamadın yüreğimi, ellerinin arasından? Büyülenmek madem bu kadar kolay, gözleri açacak gerçekleri görmek de kolay olmalı. Yoksa nerede adalet?

Bir kez gülümser ve
Düşmüşsündür içine,
Işığa yapışmak için uçan güve misali
Ölmeye koşarsın.

Hayatım biteni çok olmuştu. Eller simsiyah ve istekler kıpkırmızı olduğunda çoktan kendim için ölmüştüm ben. Onun için var olmaya başlamıştım. Kalplerimizi, ona akacak şekilde bağladığımızdan beri bu vücutta değilim ben.

En kötüsü de; ona gitmeye devam edeceğim. Bundan sonra vücudum da kalbim de ona ait çünkü.

Yağmur, izin ver, en azından sıkı sıkı tutsun onları da ellerinin arasında ölüvermeyeyim.

Herkese merhaba yeni bir hikaye ile karşınızdayım. Bir miktar (çok miktar) rahatsız içerik barındırmaktadır (sigara, belki biraz küfür, psikolojik rahatsızlıklar, kan, bıçaklı silahlı olaylar, bolca bel altı konuşma, kulüpler, içkiler, pelinsular, eceler fln) bu yüzden sevmeyenleri başta uyarayım.

İlk bölümler biraz kısa ve bunun için özür dilerim ama bir yerden sonra uzamaya başlayacaktır.

Haftada iki bölüm atmak planım ama ilk birkaç hafta haftada bir olacak. Hikayede daha çok ileride değilim, sonra bir yerde kilitlenip kalırsa aha göt olduk diye kalmayalım yani shsnsbs

Neyse herkese iyi okumalar, umarım eglenirsiniz~

Moth - ChanBaek ✔Where stories live. Discover now