9. "Este specială"

15.4K 392 54
                                    

   - Știu! Nici eu nu mai am aer!

    - Dar, ce a fost cu tine?

    - Simțeam o nevoie puternică să fac asta! Nu știi cât de tare vreau să te simt aproape de mine! Nu știi cât de tare vreau să...

    *Mike POV*

    Nu am mai apucat să spun nimic, fiindcă m-a tras de geacă spre ea, și m-a apucat de gât, lipindu-și buzele de ale mele. Simțeam că fierb. Nu m-am simțit niciodată așa de bine prin preajma unei fete. Și frate, am avut multe! Simt că Mirryam e o fată foarte specială și asta mă face să vreau să știu mai multe despre ea, să o cunosc mai bine, să o protejez. Fata asta e o provocare pentru mine!

   - Mirryam! Ai început să fi fată rea? îmi mijesc ochii la ea.

   - Mă fac mai rea decât tine, dacă vreau! îmi zâmbește șmecher.

   - Serios?! spun surprins.

   - Da! dă din umeri.

   - Eh, ai putea să fi fata mea rea! spun, apoi mă apropii de ea din nou. Dar te consider îngerul meu. Totuși, ai vrea să fi fata mea rea la o petrecere? o întreb, și o apuc de mână.

    - Așa din start, petrecere? își ridică ambele sprâncene.

    - Da! O să fie mai mulți pe acolo: băieții din echipa de fotbal, fratele meu, colegi din școală...mai mulți! îi număr în gând.

    - Poate o să fiu acolo! A, da!

    - Ce, dragoste?

   - Chiar ești în clasă cu Derya? îmi spune, iar eu dau ochii peste cap.

    - Da! S-a mutat aici din a 6-a.

   - Super...Apropo! Dacă vin la petrecere, pot să mai iau pe cineva cu mine?

    - Normal! Pe cine vrei tu! Adică, sunt invitați decât cei mari!

   - E un băiat de care îmi place de el!

   - CE? Dacă îl prind îl omor! mă răstesc.

    - Am glumit! spune râzând, iar eu dau ochii peste cap.

    - Glumit? Ăsta e glumit?

    - Hmm...văd puțină gelozie, iubire?

     - Mi-ai zis "iubire"?

    - Poate! spune uitându-se la ceas. Se face târziu și trebuie să ajung și la Derya acasă.

    - Vrei să te duc? Am mașina aici!

    - Dacă ești drăguț, da! dă din cap afirmativ.

*Mirryam POV*

    Am mers până în parcarea școlii. Am urcat în mașina lui Mike, și am plecat spre apartamentul Deryiei. Nu am mai fost la ea de o grămadă de timp, dar niciodată nu o să uit unde stă o prietenă din copilărie. Drumul nu a durat foarte mult, mai ales la viteza cu care merge Mike. Zici că ești în avion când mergi cu mașina lui. Mai ales că e una dintre mașinile mele preferate. Un BMW X5 gri. Mă întreb de unde au avut atâția bani părinții să îi cumpere așa mașină. A oprit în fața blocului, s-a uitat la mine cu o privire foarte seductivă. Probabil mai voia să stau cu el în mașină, cu toate că și eu voiam, dar a trebuit să plec. Îmi era dor să stau cu Derya, așa că nu am mai stat pe gânduri, mi-am luat la revedere cu un sărut pe obraz, drept mulțumire și am plecat.
   Am urcat scările blocului foarte grăbită. Am bătut la ușa, iar Derya m-a întâmpinat cu o față foarte obosită. Nu am mai întrebat-o de ce se uita așa la mine, și am intrat în apartament.
     Am urcat în dormitor și am început să vorbim. Mi-a spus că era să dea cu mașina peste fratele lui Mike, Harry, și că și-a luat jobul despre care tot îmi vorbea. Am vorbit despre mine și Mike. Mă bucur că suntem așa bune prietene și că putem vorbi despre orice, mai ales că avem multe lucruri de vorbit de când nu ne-am mai văzut.

    Timpul a trecut ca prin zbor, așa că se făcuse târziu. Mi-am sunat părinții și am hotărât să dorm la Derya în seara aia. Am realizat într-un final că nu avem gustări, și nu putem să vizionăm filmul pe care ni l-am propus fără gustări. Am luat mașina Deryei, apoi am plecat să găsim un magazin non-stop, fiindcă era foarte târziu. Pe șosea nu era mai nimeni, cu excepția unei mașini parcate în fața magazinului non-stop, pe care îl căutam noi ca disperatele.
     Mașina din fața magazinului era foarte asemănătoare cu cea a lui Mike. Am intrat, iar printre rafturi, am văzut 2 băieți înalți. Când unul dintre ei s-a întors cu fața, am realizat nuanța aia de păr neagră, așa că am luat-o repede printre rafturi, cu gândul să îl găsesc.
Într-un final, când l-am văzut, am sărit direct în brațele lui și i-am zis:

    - Ce faci? spun veselă, adrenalina curgându-mi prin vene.

   - Ce cauți tu aici la ora asta? Ești în pijamale? mă studiază din cap până în picioare.

    - Sunt în pijamale? A, da! Am uitat! spun oftând.

   - Cu cine ai venit? Să nu zici că ai venit singură! se încruntă la mine.

    - Nu! Am venit cu Derya! Am fugit de lângă ea, de când ți-am recunoscut părul.

   - Aha! Deja începi să te uiți după mine? îmi zâmbește, apoi își mușcă buza.

   - Ce? Nu voiai tu să fiu fata ta rea? Uite, am venit târziu la magazin, umblu în pijamale mai scurte...ce zici? mă fâțâi puțin râzând, apoi fac o piruetă.

   - Mm...deci vrei să fi fată rea pentru mine?

   - Mm...poate! chicotind. Dar nu acum! îi fac cu ochiul, iar el se sprijină de un raft.

   - De ce? Ce vrei să zici?

   - Vin Derya și fratele tău spre noi.

    - Mirryam? Putem să plecăm? mă întreabă Derya rapid, iar eu mă încrunt.

   - Ăm...îi răspund eu printre dinți, făcându-i semn că mai stau cu Mike.

   - De ce? Mă lași baltă pentru ăsta? Dar știi ce? Stai cu el și lasă-mă pe mine în pace! îmi face semn spre el.

    Nu am mai apucat să spun nimic, fiindcă deja o văzusem nervoasă, așa că am lăsat-o să plece. Am observat pe geam, că a schimbat 2-3 vorbe cu Harry, iar ea a plecat cu mașina ei, iar Harry a plecat cu mașina lui, lăsându-ne pe mine și pe Mike, singuri, în magazinul de pe drumul pustiu.
     Am stat ceva timp împreună, discutând despre petrecerea ce va urma. Oricum, toată discuția a durat o oră și puțin. Am văzut că niciunul din ei nu vin să ne ia, așa că i-am zis lui Mike:

    - Ce facem acum? Mie îmi e prea frig să merg până la blocul Deryei îmbarcată așa!

    - Cred că l-aș suna pe Harry să vină el să ne ia cu mașina.

   - Crezi? Sună-l! îi spun rapid.

   - Așteptă puțin, iubire! chicotește.

   De fiecare dată când mă poreclește într-un fel inima mea tresare. Nu știu ce e așa special la băiatul ăsta, dar sunt semi-înnebunită după el. L-am văzut cu câtă plăcere se uită la mine, și simt că ar face orice să mă vadă fericită. S-a strecurat pe ușă, afară din magazin. În timp ce așteptam răspunsul final, mă uitam printre rafturi să văd dacă mai pot lua ceva să mâncăm, dar cel mai probabil, Derya doarme la ora asta. Deja se făcuse târziu. L-am văzut pe Mike cum mi-a făcut semn să ies afară, așa că m-am dus.

   - Vine după noi?

   În colaborare cu Alex356dhhi ❤️😊

MIRRYAM | 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum