49. "Ce sunt eu? Jucărie?"

6.2K 224 33
                                    


Pentru o secundă, a rămas șocat. Avea gura larg deschisă, iar inima mea bătea din ce în ce mai repede.

- Ce este? Am zis ceva greșit? mă îngrijorez.

  - Nu, nu iubito, doar că - adică Mirryam, doar că mă surprinde să aud cuvintele astea din partea ta! îmi zice, iar eu îmi înfășor mâinile pe talia lui și îmi așez capul pe pieptul său.

Nu știe ce să facă, dacă să mă îmbrățișeze sau nu. Se hotărăște să își înfășoare și el mâinile de jur-împrejurul corpului meu. Nu sunt sigură dacă am reacționat așa fiindcă încă mai simt ceva pentru el sau doar că băutura mea alcoolică își face efectul.
Ne legănăm dintr-o parte în alta cu toate că nu e o melodie lentă. Îmi era dor să mă țină strâns în brațele lui mari și lucrate. Acum e un adult în toată firea și arată mai bine decât atunci când l-am văzut în liceu.
  Cu toate că nu îmi aduc aminte fiecare părticică din memoria mea, dar știam că inimii mele îi lipsea cineva. Îi era dor de inima altcuiva. Simțea că are nevoie să fie lângă inima lui, nu să stea singură, captivă în pieptul meu.

După ce melodia se încheie, toată lumea pleacă de pe ringul de dans, cu excepția noastră. Noi încă ne sărutam. Mike a deschis ochii și s-a uitat în jur, apoi mi-a luat mâna în a lui și mergem spre bar. Ne așezăm pe scaunele noastre, apoi ne comandăm alte băuturi.

- Te distrezi? îmi zice atunci când îmi ajustez gulerul bluzei.

  - Da! Cu toate că mâine e prima mea zi de facultate...

  - Îmi pare rău fiindcă te-am adus aici, dar Harry a venit cu ideea asta stupidă!

   - Să mergem la club?

  - Da! Și să mergem toți patru.

   - Oh...Mie îmi pare bine fiindcă am revăzut-o pe Derya, dar acum habar n-am unde e! La masă nu mai e nimeni! îi zic, iar el se uită spre masa goală.

  - Poate au plecat! dă din umeri.

  - Poate! Dar sper că nu! zic și amestec băutura mea, cu paiul.

     - Chiar mi-a fost foarte dor de tine! zice și mă apucă de mână.

   - Și mie de tine! recunosc.

Mă trage de mână și mă ridică de pe scaun. Mă așează pe piciorul lui și își înfășoară o mână în jurul taliei mele. Eu îi zâmbesc timid, iar el face la fel. Habar n-am cum să procedez. Îmi iau băutura de pe bar, și îmi duc paiul la gură ca să trag din el. În momentul când buzele mele ating plasticul, Mike se uită insistent. Îmi urmărește fiecare mișcare până când scot paiul din gură și îmi așez paharul pe bar, la loc.
În momentul în care am lăsat paharul, mâna lui Mike îmi trage fața către a lui încet, iar mâinile mele se așează pe talia lui, ridicându-i tricoul încet ca să îi pot atinge pielea catifelată.

*Mike POV*

Un fior rece m-a trecut pe șira spinării la atingerea ei. Unghiile ei se înfig încet în pielea mea atunci când buzele noastre se unesc.   
    Buzele ei trandafirii sunt reci și au un gust vast de alcool. Sunt dulci și au gust de cireșe. Îmi mușcă buza inferioară haotic, iar unghiile ei se înfig mai tare în pielea mea, în curând cred că vor rămâne semne. Cobor încet spre gâtul ei, lăsând un mic semn. Dacă ea îmi lasă mie, îi las și eu ei. Urc înapoi cu săruturi mici spre buzele ei trandafirii. Cu o ultimă mușcătură, întrerupe sărutul. O vreau atât de mult și simt că și ea vrea același lucru. Nu pot acum. Ne descurcăm atât de bine și nu vreau să stric atmosfera cerându-i un lucru atât de stupid.
  Își unește fruntea cu a mea, apoi râde și își mușcă buza inferioară. Harry vine grăbit spre noi, oprindu-se atunci când vede ce facem. Rânjește la mine, apoi îmi face semn cu degetul de "ai grijă". Își continuă drumul cu pași grăbiți, iar Mirryam sare de pe mine, pe scaunul ei, imediat și bea din băutura sa, sorbind din pai. Îmi vine să sar pe ea și să o facem în locul ăsta.

MIRRYAM | 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum