UrMăRi

5.8K 177 30
                                    

     > După luna de miere, aceștia vin acasă, iar Mike îi spune despre moartea lui Kemi. Mirryam suferă mult, și va discuta cu Sarra despre ce s-a întâmplat.

     > Peste 3 luni, Mirryam se duce la control și află sexul copilului (pe care nu vi-l spun acum, deoarece veți vedea în volumul II ("LANDON" - pe care îl găsiți în profilul meu). Tot ce spun este că nu a fost prea fericită, dar până la urmă a început să iubească ideea.

    > Mike va prelua firma tatălui său, iar peste doi ani, după ce Mirryam va termina facultatea, se vor muta în San Francisco, cum a vrut Mirryam; un loc ferit de lume și departe de toți apropiații.

  
     

    ♥️Iubiții mei cititori, vreau să vă mulțumesc pentru tot suportul pe care l-am avut din partea voastră. Am râs, până și am plâns din cauza comentariilor voastre drăguțe și pline de dragoste. M-ați motivat să postez. Dacă mă credeți, nici gând nu am avut că vom ajunge atât de departe. Am crezut că voi fi o oarecare și că povestea mea va fi citită decât de prietenele mele.

    Acum ceva timp, am văzut că cineva mi-a făcut o promovare și dacă ești pe aici, îți mulțumesc, cu toate că nu te-am rugat eu să o faci.

     Aici am descoperit o comunitate uimitoare și plină de umor. Vă iubesc pe toți și sper că veți continua să fiți activi în comentarii.

    Volumul II îl găsiți deja la mine în profil, sub numele de "LANDON". Sper că veți fi și acolo alături de mine.

    Fiindcă ați fost atât de drăguți, aș vrea să fac un gest frumos, și cine vrea o micuță promovare pentru cărțile sale, îmi puteți lasă un mesaj în privat.

     Acum e timpul să îmi iau rămas bun de la această carte, fiindcă astea sunt ultimele cuvinte pe care le mai scriu aici.

        VĂ IUBEEEEESC, ȘI MULȚUMESC PENTRU TOATE VOTURILE ȘI COMENTARIILE. PAAAAAAAAAA! ♥️
















       Un mic spoiler:

       Un mic spoiler:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
MIRRYAM | 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum