Yazar'dan Not

15.6K 776 123
                                    

Hayırlı akşamlar ☺️🌸

Nasılsınız? inşallah hepiniz iyisinizdir. Çünkü ben bugün çok şükür ki iyiyim. Yorumlarınızı ve mesajlarınızın çoğunu okuyorum ve elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum. Bugün bu paylaşımı yapıyorum çünkü bir kaç mükemmel mesaj ve yorumun üzerine o kadar duygulandım ki hepimize içten bir teşekkür sunmak istedim.

Şunları söylemek istiyorum; ben basit bir insanım. Sıradan bir hayatım, sıradan bir ailem, sıradan bir okulum var. 20 yaşıma gelene kadar hiç hayalim de olmadı benim. Etrafım da insanların çoğunun bir hedefi ve hayali varken bir tek benim yoktu. Lisedeyken sürekli düşünüp dururdum ben ne istiyordum, ne yapacağım, neyde iyiyim, başarılıyım?

Bulamadım. ☺️ gerçekten iyi olduğum bir şey bulamadım. Düşünürken fark ettiğim bir şey vardı "ben ne istediğimi bilmiyordum, ama ne istemediğimi biliyordum" istemediğim tüm şeyleri yaparken fark ettim bunu. Öyle de deneyimledim.
Sonunda bir gün lisedeyken aşk fikrine aşık olduğum zamanlardan birinde gerçek olanda bulamadığımı kağıda dökmeye karar verdim. Hiç bir amacım yoktu. Beğenilme kaygısı, başarılı olma duygusu, bir hedef belirleme ya da bir hayal kurma... hiç birşey yoktu aklımda.  Sadece yazdım. Adının NUN olmasına karar verdiğimde sabır kelimesine aşıktım o zamanlar. Tıklanma sayısının 10 olduğunu anımsıyorum. Ve ilk yorumun bende yarattığı o mükemmel duyguyu. Çok güzeldi. NUN'u yazdıkça bu yazma işinde iyi olduğumu fark ettim. Kendimi geliştirdikçe güzel bir şeyler ortaya koyacağımı düşündüm. Dışarıya atamadığım duygularımı ve içimde biriken kelimelerimi yazdıkça  rahatladığımı ve bana iyi geldiğini de fark ettim. "Bir şeyde iyi olduğumu"  ilk o zaman buldum. Bu his bana o kadar iyi geldi ki kelimeler yetersiz olur onu anlamlandırmaya.
NUN'u final yaptığımda hayatımda ilk kez gerçek bir hayalim oldu. Gerçek bir yazar olmak, kitaplarımın çok satanlara girdiğini görmek... mükemmel bir istek ve tam Anka'lık bir hayal...♥️

Ne istemediğimi yaşarken ne istediğimi bulduğumda aslında istemediklerimi yaparken de onların bana çok şey kattığını ve iyi geldiğini fark ettim. Bu nokta en önemli olan şeydi benim için. (Rabb'im asla bir şeyi boşuna yaşatmazdı. O'na şükürler olsun.)

O kadar güzel geri dönüşler alıyorum ki bazen okurken gözlerim doluyor. Hayatımda ki en güzel mutluluklarımdan birisiniz. Eğer ki bu hayalim gerçekleşmese dahi sadece sizin için, siz hala benimleyken ve kitaplarımı severek okuduğunuz takdirde asla yazmaktan vazgeçmeyeceğim. NUN'u ben yazdım ama sizin sayenizde bir kitap oldu o.
Bir yayınevinden red cevabı aldım. Çok üzüldüm çünkü NUN'un gerçek bir kitap olmadığını düşünmüştüm. Lakin öyle olmadığını gördüm daha sonrasında. Kitabımın basılmaması sorun değil artık, bunu bir okuyucunun "Kıymetli şeyler değerden düşmez... yüksek hedefler insanı iyiye götürür... bir kuyumcu asla bir manav kadar satış yapamaz... biri hayatidir diğeri değerlidir... " sözü ile farkına varmam benim için üzücüydü. Çünkü unuttuğum şey beni bana kırdırdı. Yazık.

Okunma sayılarını takip etmeyi bırakalı çok oldu. Beğeniler, yorum sayıları hepsi bir anlam ifade etmiyor çünkü yorumlarınız ve mesajlarınız bana yaptığım şeyi hakkını verip vermediğimi gösteriyor. Sayılardan daha önemli olan kelimelerdir. Bu yüzden rakamlarla uğraşmak yerine yorumlarınızı okumak beni daha çok mutlu ediyor. Geçenlerde bir yorumda şunu okudum "saygınlık (değer) sayılarla hesaplanamaz" işte bu cümleyi bana söyleyen kişi gerçek bir NUN okuyucusuydu. Gördüğüm en motive edici cümleydi.

Bırakalım milyonluk okunmalar başka kitapların olsun benim mükemmel yorumlarım ve kelimelerim var.

Hepimize NUN-MİM-VAV olarak teşekkür ederim. İyi ki varsınız. İyi ki tanışmışız. Sizleri çok seviyorum.

NOT 1: Mim'in yeni bölümünü ne yazık ki yazamıyorum. İnşaallah dualarınızı eksik etmeyin ki en kısa zamanda yazabileyim.

NOT 2: Bana sormak istediğiniz soruları bu paylaşımın altına yazın cevaplarını profilde paylaşacağım.

Allah'a emanet olun. Selametle...🥀

MİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin