'Seni Seviyorum.'

51.4K 2K 278
                                    

Kolumdan tutup çekmeye başladı.

'Heyt! Poyraz Bey! Adam ol adamlığımı sorgula! Ben delikanlı abilerle büyüdüm! Hilmi Cem hesabı. Ah ben onu tutuyordum zaten. Yaşasın kazandı. Yuppi!'

Gülüyordu.

'Ne gülüyosun olummm.'

'Yarın sabah hiçbir şey hatirlayamicaksin.'

'Ben senin gibi balık hafızalı değilim tamam mı!'

'Tamam Ömür. Sen süpersin. Hadi geç şu arabaya.'

'Yavaş ol kütük.'

Arabaya bindik. Başım dönüyordu. Cidden hiçbir şey bilmeden, düşünmeden konuşuyordum.

'Bunların hepsi senin yüzünden Poyraz Bey!'

'Ben mi sana iç dedim?'

'Senin yüzünden içtim. Bana öyle davrandın ki canımı çok yaktın, hala yakıyosun. Sana ihtiyacım var dedim ama sen ne yaptın? Bana kötü davrandın. Hani bana ihtiyacın vardı? Hani bırakmicaktık birbirmizi? Ben sana ne yaptım Poyraz? Neden böyle davranıyorsun? Ben çok üzülüyorum.'

Bir şey demeden yola devam etti. Başım dönüyordu. Kafamı cama yasladım ve gözlerimi kapattım.

*****

POYRAZIN AĞZINDAN.

Evet, benim suçumdu. Benim yüzümden içmişti. Benim yüzümden ağlıyordu. Benim yüzümden acı çekiyordu. Ona ihtiyacım var. Onun da bana bunu ikimizde biliyoruz. Ama olmaz işte. Başa saralım.

Hastane günü her şey çok güzeldi. Onunla konuştuk, güldük. Ama ne oldu? O gün ne öğrendim ben?

Rüzgar'ın Ömür'e aşık olduğunu!

Bizim aramızda bi kural vardı. Eğer ikimizde aynı kızı istersek ikimizde ondan uzak duracaktık. Ben Ömür den uzak duramazdım ki. O beni anlıyordu. O beni dinliyordu. En önemlisi de o bana hissetmeyi öğretti. Bi kız nasıl sevilir onu öğretti.

Tek çare onun benden uzaklaşmasıydı. Ona bağırdım, kötü davrandım, aşağıladım. Bunlar onu benden uzaklaştırmadı. Bunlar onu kırdı. Bunlar onu inciltti. Lanet olsun.

En önemlisi Rüzgar kurala uymuyordu. Ona daha da yakınlaşması beni deli ediyor. Asıl koyan ne söyliyim mi? Ona söyleyememek. Bu gece çok güzeldi, adeta büyülendim ama söyleyemedim. Onu Atakandan kıskandım söyleyemedim. Onu seviyorum ama söyleyemiyorum. Bundan nefret ediyorum.

Ben ilk defa bi kıza karşı böyle hissediyordum. Onu istiyordum. Ona sarılmak, onunla gezmek hatta onu öpmek istiyorum ama sanırım bunlar hep istemekle kalıcaktı. Ben alışmalıydım, alışmak zorundaydım.

Evet şimdi yan koltukta uyuyor. Ağladı. Benim yüzümden. Makyajı akmış aynı bi Pandaya benziyor ama dünyanın en tatlısı.

Evin önüne geldik. Derin uyuyordu, uyanmazdı. Kucağıma alıp taşımaya başladım. Tıpkı kedi yavrusu gibi kıvrıldı kucağıma. Odasını açtım ve yatağa yatırdım. Ayakkabılarını çıkardım. Islak mendille makyajı silmeye çalıştım ama işe yaramadı pek.

Üstünü örtüm ve onu izlemeye başladım. O kadar masum ki. Ve bi o kadar da kırılgan. Yanağından öptüm. İyi geceler Ömür.

Seni Seviyorum.

*****

YİNE ÇOK DUYGUSALIM GENÇLER. :'(

UMARIM BEĞENDİNİZ. SEVİYORUM SİZİ YORUMLARINIZ SÜPER. ^^

Ev ArkadaşımWhere stories live. Discover now