'Ben seni sevmedim.'

38K 1.8K 107
                                    

O defter. Poyrazın bana kızdığı anlar. Ne vardı ki onun içinde merak ediyordum ve bakıcaktım. Kapıyı kapadım ve masaya yöneldim. Defteri aldım. Açmamla beraber yere bir kağıt düştü. Eğilip alıcaktım gözüme bi yazdı çarptı.

'Gerek yok orangutan.'

Bana orangutan demesi hoşuma gitti. Tatlı bi kız. Kumral saçları ve kahverengi gözleri var. Gülüşü ise tüm dünyaya bedel türden. Aslında benim tipim değil ama. Bilmiyorum.

'Sus limon kafa.'

Sarışın olmakta suç be! Limon olduk. Olsun çok tatlı limon diyor. Limon. Limon. Limon.

Normalde limon sevmem ama ne biliyim. O diyince sevdim lağğn!

'Geç geber, güzellik.'

Bugün hapşırdı. Ona çok sev demek istedim ama bunu demekle yetindim. Geç geber de uzun yaşa demek sonuçta değil mi yani? Dolaylı yoldan yani. Amaan.

'ÖMÜÜÜÜÜÜÜĞĞĞĞRR'

Bugün arkasından bağırdım çünkü onu kıskandım. Yanındaki kimdi öyle? Yakışıklıydı ve Ömüre yakında. Kimse kim. O benim ve kimse ona yaklaşamaz.( Yaklaştı.)

'Yaşıyacak mı doktor?'

Şapşal ya. Patatesleri yaktı. Ben de dalga geçtim ona. Onunla eğlenmek en sevdiyim. Hem de bugün onu etkiledim sanırım. Yani bakışlarından onu çıkardım. Öyledir be!

'Özledim.'

Ailesini çok özlemiş. Ama ben onun yanında olucağım. Onu yalnız bırakamam. Bana hayatını, yaşadıklarını anlattı. Kötü bir geçmişi var. Ama geleceği iyi olabilir. Benim ile..

'Ben senin yanındayım.'

Yalnız hissetmemeli çünkü onunlayım. O da benimle biliyorum. Benim yüzümden sinema da ağladı. Korku filmine soktum kızı. Ne salağım. Ama bu bizim ilk sinemamızdı.

'Sen bu işe karışma!'

Hep o sürtük yüzünden. Sinir oluyorum. Ömürü incilttim. Gerizekalıyım. Güneş beni deli ediyor zaten. Otistik 47 kromozomlu portakal kafa.

'Sana güveniyorum.'

Güven bi ilişkide en önemli şey ve ben Ömüre güveniyorum. O da bana güveniyor. Her şey yolunda.

'İtiraf.'

Bu Güneş gerizekalı ya! Pişmanmış. Anan. Rüzgar kimi seviyor laaaa?

'Ben kimseye güvenemedim.!

Bugün içimi döktüm ona. Çok rahatladım. O beni anlıyor. Onun ile konuşmak beni rahatlatıyor.

'Eben :)'

İlk resmimizi çekildik.Eben ne diye sorarsan, sorma bence.

'Sana ihtiyacım var.'

Seni seviyorumdan daha önemlidir bu cümle. Öyledir.

''''Artık Ömürden uzak durucam. Kural var artık anlayabiliyor musun? Bu defter kapandı.''''

Gözlerimden yaşlar akmaya devam ediyordu. Ne kuralı? Hiçbir şey anlamıyordum. Bu defteri benim için yazmış. Neredeyse her konuşmamızdan bi kesit almış. İlk tanışmamız, dertleşmelerimiz, didişmelerimiz , ilk fotoğrafımız... Hepsi film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Ne kadar eğlendim onunla. Ne kadar ağladım.

Defteri masaya koydum. Giderken yere düşen kağıt çaptı gözüme. Eğildim ve aldım. Bu.. Bu inanılmaz. Ama bu benim? Tıpa tıp ben. Poyraz beni mi çizmişti? Bu kadar uğraştı mı? Kağıdın arkasını çevirdim. Bir yazı yazıyordu.

'Hani bana sordun ya? Beni sevdin mi diye. Ben ise sana cevap vermedim. Ben seni sevmedim Ömür. Ben sana aşık oldum.'

*****

Kısa oldu ama en zorlandığım bölümlerden biriydi. Umarım beğenirsiniz. ^^

Ev ArkadaşımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin