⭐ December 19 ⭐

7.2K 219 49
                                    

Előző rész tartalmából:
„És képzeljétek el.. - kezdte el Edina, én pedig füleltem. - Tök sokat beszélek mostanában Cortezzel, és randizni is megyünk majd! - közölte vinnyogva, nekem pedig a hír hallatán golflabda méretű lett a gyomrom."
(szerintem ilyet tobbszor is csinalok majd🤔🔥)

Ugye este mivel háromnegyed tizenegykor értünk haza, és mivel anya fél óráig fürdött, így én negyed tizenkettőkor mentem el fürdödni. Nem néztem az időt, de sokáig bent voltam, ugyanis amikor kiléptem már hajnal volt. Aztán, mivel éhes voltam gyorsan összedobtam egy szendvicset. Emiatt hajnali egykor felbattyogtam a szobámba, és mielőtt elaludtam volna eszembe jutott, hogy délután sem találtam meg Ricsi ajándékát, és ha reggel sem találom, az szívás. Elkezdtem keresni, és már mindenhol néztem, kivéve anya szobájába. Úgy egy háromszor át néztem a házat, de nem találtam. Mikor éjjel kettőkor csalódottan feküdtem be az ágyamba, amikor is azt éreztem, hogy valamin fekszek. Persze, hogy a matrica volt az. Hülye matrica.

Reggel csak úgy kipattantak a szemeim, és azonnal megnéztem mennyi az idő. 7:15.
Mivel osztálykarácsony van ma, úgy gondoltam, hogy egy kicsit elegánsan öltözök fel. Ja, majd a suliba átöltözök. Elraktam a fekete nájlonharisnyám, és a fekete szoknyám. Felvettem egy szürke trikót, ami ilyen body, egy fekete farmert, és szaladtam is a suliba. Amikor odaértem 7:40 volt, a többiek még a suli előtt álltak.
-Sziasztok - köszöntem a többieknek, akik viszonozták.
-Ren - biccentett Ricsi.
-Mi az a szoknya? - kérdezte Zsolti, Edina kinézetére utalva.
-Oh, az nem szoknya, hanem csak egy öv, de tudod, lejjebb húzta - magyaráztam, mire a többiek felnevettek.
-A topánka a kedvencem - tette hozzá Ricsi. Na igen. Az a cipő... Jézus Krisztus..
-És három, kettő, egy - számolt vissza Kinga, és a következő pillanatban Mádáytól zengett az egész II. kerület. Hah, nesze neked, Duna.
Bementünk a suliba, és Virág bekisért a vécébe átöltözni. Felvettem a szoknyám meg a harisnyám, plusz hozzá a fehér adidasom.
-Miért nem vettél fel valami... Másfajta cipőt? - érdeklődött.
-Mi? Jöttem volna el olyan topánkába? - kérdeztem értetlenül fürkészve, mire ő csak vállat vont, és visszamentünk a terembe.
-Jó a ruhád, Reni - dicsérte meg Dave a kinézetem.
-Köszi - mondtam zavartan, és leültem a helyemre.

Az osztálykarácsony gyorsan eltelt. Mindenki megkapta az ajándékát, és Ricsi szemmel láthatóan örült annak, amit kapott tőlem. Ezt onnan gondolom, hogy egyből „kidekorálta" a gördeszkáját. Én egyébként Jaquestől kaptam egy könyvet, francia nyelven.

[tegye fel a kezét aki csütörtökön szoknyában ment 🤲]

Szjg Másképp Where stories live. Discover now