Február 28👩🏼

3.3K 112 31
                                    


Hát, az eséseim után nem voltam túl jól, de leginkább ez az "önmagammávisszaváltozás" elégge lefoglalt. Semmin sem tudtam nevetni őszintén.
Nagyon vártam már a pénteket, a lányokat megkértem, hogy senkinek ne szóljanak erről. Mielőtt bele kezdtünk volna ebbe az egészbe, elmentünk Zsoltiékhoz suli után. Ami ott történt.. hű.

Szóval, Cortezzel, Ricsivel, Kingával és Virággal mentem. Mikor beléptünk a garázsba levettük a kabátjainkat (a többiek szétdobálták, én felakasztottam a fogasra), majd mindannyian lefoglaltuk magunkat. Én Cortezzel helyet foglaltam a kanapén, és a vállára döntöttem a fejem, úgy néztem a többiek őrültségeit. Pl. Zsolti és Dave mint két igazi legjobb barát, szívták egymás vérét (hülyeségből), Kinga és Virág azon veszekedtek, hogy melyik boltba menjünk vásárolni hat után (csak azt tudják a többiek, hogy nálam alszanak) de igazából Virág inkább a tévét bámulta és hallgatta Kingát, Andris és Robi "verekedtek", Ricsi pár fiúval akiket nem ismerek csócsózott.

-Tiszta őrültek háza - mosolyodtam el, Cortez pedig megpuszilt.
Az orromig felhúztam Cortez kapucnis pulcsiját, csak hogy mélyen be tudjam szívni az illatát, amikor is Viki lépett be a garázsba.
-Csőő - köszönt mindenkinek vigyorogva, mintha egy istennő lenne.
-Öö, bocs, de ez mit keres itt, és miért van rajtad Cortez pulcsija? Egyáltalán mér' fogjátok egymás kezét? - akadt ki teljesen. Oké. Ideje szembe nézni vele, nem igaz?

Vagy nem? És inkább hagyjam magam? Hagyjam, hogy leperegjen?
Fogalmam sincs.
-De miért ez? Olyan szép az, hogy ő - szóltam csalódottan, majd rámosolyogtam. Senki sem értette mit csinálok.
-Téged nem tudlak szép szavakkal illetni - biccentett, majd "húú"-zás hallatszodott. Naná, a többi ember akit nem ismerek.
-Kár. Pedig én tudlak - vontam vállat. -Csak vicceltem. Senki sem tudna.
-Mekkora poén, te... (mindenki bizza a fantaziajara😂❤️) - csúszott ki a száján idegbetegségében. -Na jó, cső - rázta meg a fejét, majd becsapta az ajtót.
Értetlenül néztünk Virággal, aztán a semmiből nevetésbe kezdtünk, amikor is újra nyílt a garázs ajtata.
-Csak hogy tisztázzuk - forgatta meg a szemét Viki. -Rohadtul irritáló vagy, és szánalmasan öltözködsz.
-Még valami, amiről tudnom kell? - vontam vállat. Ciki.
-Pfff - fejezte ki magát értelmesen, majd fortyogva lelépett.
-Na ez - vihogtam, majd a többiek is folytatták a példám.
-Most, hogy vége a műsornak, Renáta és Virág, dolgunk van - szólt Kinga.
-Milyen dolgotok? - kérdezte Zsolti értetlenül.
-Hm, hát, elindulunk Renihez pletyizni - mosolyogott Virág, Kinga pedig felhorkantott.-Na sziasztok!
-Virág, ezerszer elmondtam, hogy ne használd ezt a szót!! - mondta idegesen, miközben már kiléptek az ajtón.
-Megyek, mielőtt Kinga visszajön értem, és levadász - szóltam Corteznek, aki elmosolyodott, majd magához húzva megcsókolt.
-Sziasztook - köszöntem el a többiektől vörös fejjel, és a lepkéimmel a gyomromban.
-Itt vagyok, mehetünk a drogériába - közöltem.
A pláza felé folyamatosan Kinga monológját hallgattuk itt-ott közbeszólva, néha pedig mi is válaszoltunk, amikor tudtunk.
-Oki, szó az első legyen a hajfesték, vagy pedig a ruhák? - kérdezte Virág izgatottan. Hm. Ez emlékeztet arra, amikor ez fordítva volt Virággal.. csak ő átváltozott, nem vissza.
-Te itt akarsz ruhákat venni? Amit harmincan összefogdosnak előtte?? - döbbent le Kinga.
-Öö. Igen. Tudod, van mosógépünk, úgy már jó lesz - vontam vállat mosolyogva. -Amúgy, szerintem a hajfesték.
-Okiii, víí, menjünk - ragadott minket karon Virág, majd a drogéria felé tartottunk.
-Virág, engedj el, tudok magamtól is menni! - dünyögött Kinga, mi pedig felnevettünk. Beléptünk a boltba, majd a hajfestékes polchoz sétáltunk.
-Jó, szóval szőke - guggoltam le a szőke festékekhez.
-Ez hasonlít a legjobban - biccentett Kinga. -Mivel sötétbarna a hajad, így hármat vegyél, plusz pár hajápólót, pakolást, illetve szőkítőport.
-Hű - szóltam, majd levettem három doboz festéket. Kinga addigra hozott szőkítőport és egy hajápólót, amit betettem a kosárba.

Átmentünk egy ruhaüzletbe, ahol Virág vett magának egy halom színes karkötőt, két pulcsit, az egyik pink, a másik pedig világoszöld. Kinga unottan állt melletünk a kasszánál, amíg a pénztáros lehúzta a három sima, egyszerű púderkék és égkék (magasderekú) farmernadrágokat.

A második üzletben választottunk három inget, egy rózsaszínt, feketét, plusz fehéret. Mindegyiknek különböző stílusa volt, a rózsaszínnak volt visszafogott dekoltázsa, a feketén pici sárga virágok voltak, a fehérnek pedig buggyos ujja volt.
Egyébként ahhoz képest nagyon jó árban voltak, még maradt is pénzem.
-Na, már csak normális kardigánok kellenek - forgatta meg a szemét Kinga. -Tudod, olyanok, amiket betűrsz a nadrágodba, miközben össze van gombolva, tehát olyan, mint egy felső, nem pedig azok a kardigánok amiket a nagyanyád hordott - közölte, majd összenéztem Virággal. Felnevettem, de helyeseltem.
-Na, menjünk - ráztam meg a fejem mosolyogva.

Beszereztem egy khaki zöldet, bordót, plusz egy feketét (fő a változatosság).
-Indulás haza, és.. vágjunk bele! - bólintottam, majd felfelé baktattunk a dombon, hozzánk. 

Kövi rész Cortez szülinapja😻
Jaa, és fogalmam sincs mikor lesz új rész, ugyanis felújítom a régi részeket, mert nagyon nem tetszenek😂🤦🏻‍♀️

Plusz valaki valami cím, egy olyan könyvhöz ami arról szól, hogy egy lány a barátjával ragadt külföldön a karantén miatt?xdd

Szjg Másképp Where stories live. Discover now