Január 3., hétfő

2.8K 124 37
                                    

( ez egy utolag visszatett resz. Cortez szemszogebol irtam:).  )

Jézusom, miért gondolkozok ilyeneken?
Szeretem Renit. Ez most rohadt nyálas lesz, és rohadtul nem ilyen vagyok, nem tudom az érzéseim kimondani vagy leírni.. de Renivel ez más.
Szeretem, ahogy reggelente nevet a hülyeségeinken, amikor részegen is ő a legjózanabb gondolatom, az aranyos mosolyát, a szép zöld szemét, mikor órákat tudna mesélni egy könyvről, és azt is amikor velem beszélget. Akkor is, ha az csak 4 szó.
Szeretem, mikor rúgdalom a székét és dühösen hátrafordul, hogy "hagyd már abba!", mikor sok fiú örömére rövidebb pólóban jön, és látszik a keskeny csipője. Mikor olvas a helyén, a padon, és az arcába hullik a szőkés haja, vagy mikor szemforgatva reagál a perverz megjegyzéseinkre (khm.).
Sokszor voltam idegbeteg, mikor Reni Neményivel lógott, vagy egyáltalán beszélgetni láttam őket. Elkapott az ideg, és sokszor azt sem tudtam mit csinálok.

Reni viszont már az enyém, és nem tudja tőlem senki sem elvenni. Birtoklási problémám lenne? Szerintem nem.

Neményi egy seggfej, és ha megtudja, biztos megpróbálja ellenem fordítani, de nem tudja már. Reni szeret, és én is őt. Nem ronthatja el senki, és semmi, még ez az elcseszett punk lány sem, aki a válaszomra vár.

Neményi sem tudja már ezt elrontani, de ha mégis megpróbálná, egy kanál vízbe folytanám meg, akkor is, ha nem lenne a közelemben kanál, vagy esetleg víz.

Sok fiú bámulja meg Renit az udvaron, sőt, szinte mindenhol, és szeretném, ha többet ez nem fordulna elő. Mondjuk ha fognánk egymás kezét, vagy valami, de ha bárki úgy nézné meg akkor is, akkor kitépem a szemgolyóját.

Életemben előszőr érzek valós szerelmet valaki iránt, aki végre az enyém. Lehet, hogy túl sokszor jelentem ki, de jól esik.

Reni megtanított szeretni, gyűlőlni (Neményi), haragudni, csalódni, egyszóval mindent.

Renit akkor is szeretem, mikor Shawn Mendest vagy ki a bánatot hallgat, és énekel, pedig a zenéit úgy utálom, mint a szart (piiiz ne tamadjatokxdd). Mikor róla is álmodozik, mivel szokott Green Day tagokról is (!). Mondok jobbat. Beatles.
Reni tényleg mindent meghallgat, viszont a filmek terén el van tájolódva. Most komolyan, ki szereti a hülye kosztümös filmeket, és azt a borzasztó akcentust?  De én így szeretem.

Viszont már elegem van a nyáladzásból, és.. úr isten. Mit tett velem ez a lány??

-Érted?
-Nem! Mondd el, hogy miért nem.
-Nincs kedvem magyarázkodni. Ami volt, az elmúlt.. már ha volt valami. - tettem hozzá magamban.
-..és barátok maradhatunk? - kérdezte Viki, mire bólintottam.
-Ja.
-Jó.. szia - köszönt el a szemembe nézve, majd megfordult, és elment. Sóhajtva mentem be a kapun, majd be házba, és úgy döntöttem, hogy a napom további részében sorozatot fogok nézni.

És ez így is lett, amíg be nem aludtam.

[tudom hogy nem ilyen C., de azert nyilvan neki is vannak erzeseixdd es hat kell ilyen resz is, remelem tetszett🤷🏻‍♀️❤️]

Szjg Másképp Where stories live. Discover now