🚎Az osztálykirándulás 🚎

5.8K 171 59
                                    


Busszal mentünk Pécsre, és megszavaztuk, hogy jöjjenek velünk az a-sok. Na jó, rajtam múlott, és végül megesett a szívem a többieken. Fúj, Duna.
-Szasztok' tesáim, mi a hányás? - "köszönt" Zsolti.
-Igen - feleltem, mire felröhögtek a többiek.
Bekanyarodott a buszunk a suli elé, majd magam után húztam a bőröndömet. Miután betették a csomagom leghátul foglaltam helyet, gondoltam Virág és Kinga beül. Elhittem. Ricsi, Zsolti, Dave, és Cortez vágta le magát mellém.
-Mizu Ren? - érdeklődött Ricsi.
-Semmi, veled? - kérdeztem vissza, mire elkezdett bólogatni.
-Néha.
Aha. Jó.
-Kér valaki? - kérdezte Zsolti, egy tál shusit tartva a kezében.
-Aha - szóltam, majd elvettem egyet. Tulajdonképpen még nem ettem shusit soha, szóval gondoltam miért ne?

Persze az egészet a számba vettem, aztán egy harapás után rájöttem, hogy ez nagyon rossz ötlet volt. Fintorogva fordultam Ricsi felé, hogy csináljon valamit, vagy adjon szalvétát.. Erre?
-Le ne hányj! - szólt rám, mire megráztam a fejem. Mégis mibe köpjem ki?
A többiek persze röhögtek. Igen, tényleg nagyon vicces volt.. Elkezdtem turkálni a táskámban, és megláttam egy zsepit, amit egyből kivettem és kiköptem a sushit.
-Fúj már - fintorogtam, és áthajoltam mindenkin, és kivettem Cortez kezéből a kólát. Nem volt más választásom, én otthon hagytam.
-Köszi - szóltam, és belekortyoltam a kólába.
-Zsolti, milyen kajád van még? Ezt le kell öblíteni - szóltam.
-Van rák is, ha kérsz - ajánlotta fel. Mi a.. - Vagy halrudacska, szendvics, uborka, vajkrém, kenyér, süti, csoki, meg gumicukor - sorolta, és közben azon gondolkoztam, hogy ez mégis hogy fért bele a táskájába?
-A gumicukrot elfogadom - mondtam mosolyogva, mire felém nyújtotta. - Köszönöm.
-Hát Ren, ezt videóra vettem és kiégtem - mondta még mindig nevetve Ricsi.
-Haha, rohadt vicces - förmedtem rá, és elkezdtem enni a gumicukrom.

🖇️

Miután mentünk unalmas helyekre kaptunk egy óra szabad foglalkozást is, ami azt jelentette, hogy szabadon mászkálhatunk a városban, amíg Bárka és Haller is kikapcsolódhat. Plusz ugye az a-sok tanárjai. Mármint akik jöttek.
Sajnos Bárka volt a kísérő tanár.. Na mindegy.
Én és Virág ott maradtunk a fiúkkal, akik hülyéskedtek a főterén. Kiabáltak, aztán minden mindegy alapon mi is elkezdtünk hülyülni, hangosan. Khm.
-Kéred Zsolti? Tele van fehérjével - röhögött Dave, és a döglött bogárra mutatott, ami egy nagyon nagy cserépben volt, a fa alatt.
-Jézus, meg ne edd! - figyelmeztettem, de ő.. Ő megette a halott bogarat. -Azt hiszem a társaságban nekünk van csak eszünk - néztem Cortezre, mire mosolyogva bólintott.
-Elmegyünk a dm-be? - kérdezte Virág, én pedig bólintottam.
A fiúk is jöttek velünk, és már nem voltam biztos abban, hogy a dm-be szeretnék menni. Na mindegy.
Mivel öt perc múlva a főtéren kellett volna lennünk, így gyorsan vettem egy tubus fekete arcmaszkot.
-Siessünk - szóltam, miután fizettem. Virág nem vett semmit.
Sietve elindultunk a főtérre, ahol már mindenki ott volt.
-Végre - fújta ki a levegőt Kinga indulatosan.
-Most mit kell felkapni azon a vizet hogy elmegyünk a dm-be? - kérdeztem értetlenül, mire Virág hátra húzott, hogy "hagyjad".
A fiúk hülyeséget hallgattuk miközben mentünk a buszra, és amúgy Orfűn lesz a szállásunk.
-Be lesznek szedve a telók? - kiabált előre Zsolti.
-Igen, fiam, be lesznek! - kiáltott vissza mérgesen Bárka.
-Még jó, hogy gondoltam erre - röhögtem fel, és előbvettem a régi telefonom.
-Pacsi! - mondta Dave, és nevetve belecsaptam a tenyerébe. Át kellet másznom emiatt Cortezen, aki eközben ivott, és az az egy gondolat járt a fejemben, hogy :

Lennék az üveg.

🖇️

Este, tíz körül Barka bejött a szobába, és beszedte a telókat. Beadtam a régit, persze.
Én Virággal, és Tamival kerültem össze, mert később Tamit kitagadták.. Na mindegy. Tíz előtt jó párszor átjöttek a fiúk, aztán utána, amikor takarodó volt, az ajtónk elkezdett ki - be nyílni. Vagyis Tami állítása szerint, mivel Virág ivott egy Hellt (szerelmem😍), és tíz percre be is aludt, de kifolyt a nyála (AMÚGY ÉN IS ÍGY JÁRTAM XDD).
-Mi van? - kérdezte Virág mikor felkelt. Tami mesélte az ajtót, és fogta magát, majd beugrott közénk. Egyedül akart Virág aludni, de ezután inkább már nem.
És így történt, hogy hajnali kettőig fent voltunk. Bárka persze néhányszor átjárt a házak mögött, de ilyenkor mindig az volt, hogy :
-Lámpa le, telefon fénye ki, világító diszkó gömb amit Tami hozott ki, és tetetett alvás. Ahol beszéltek, ott kiabált az ablaknál. Belátni mondjuk nem látott, mert le volt húzva a redőny.

🖇️

Másnap reggel fürdőbe mentünk, és az a-sok nélkül, mert ők nem fürödni mentek. Szegények..
Mivel a fürdőben nem dobálhattak be a fiúk, így megszívták.

🖇️

Ezután mi vonattal mentünk haza, mivel az a-sok megunták, és itthagytak. Kedvesek.
Kaptunk az árkádban szabad foglalkozást megint, és én vettem magamnak egy szürke topot a tallyba weijlben. Később át is vettem.
A vonatállomásra elindultunk amikor idő volt, majd kezdődhetett a MÁV szidása. 17:45 helyett nyolc (!!) órakor tudtunk hazaindulni, szóval kezdődhetettek a telefonálások. Pff.
Persze két átszállás volt, ahol összeségében két órát vártunk. A vonat út pedig három óra volt. Na, most akkor számoljuk csak ki! Kilencre értünk volna haza, és ehelyett hajnali egykor szálltunk le. Király volt..

Az osztálykirándulás mondjuk tényleg az volt.
És már csak két hét van a suliból..

[helló embereek❤️na, már csak egy rész van hátra 🤭utána pedig jöhet a tizedik, a kedvencem (igen, már előre tudom mi lesz😂)]

Szjg Másképp Where stories live. Discover now