/Prolog/

128 13 6
                                    

Uplynuly necelé dva roky od doby, co jsme se s naší mamčou a mým bratrem nastěhovali do Janovky. Je to malá víska kousek od hranic. Pár kroků od vsi se nachází již zaniká obec Cetviny, kde jsme při paintballu nečekaně narazili na nesmělého Markuse.

Náš drahý Markus nás seznámil nejen s jeho dvojčetem Markem, sestrou Ellen, ale také s příběhem jejich zakleté sestry, která se každou noc zjevila jako přízrak u kostela.

Potřebovali pomoct, tak jsme jim vyhověli. Všichni tři nás postupně seznámili s fantasy světem. Možná si říkáte jakto, že můj bratr celou věc pochopil jako první. Co jsme žili ve městě, moc kamarádů neměl, tak seděl doma u počítače a hrál různé fantasy hry s kouzelníky. Prozřel tedy jako první. Postupně Ellen kvůli strachu ze tmy a pavouků, pak Nella ze strachu z výšek a já ze strachu z vody. Byla to pro nás všechny zapeklitá situace, porazili jsme Iris i její vlčí smečku, rozluštili zaklínadlo a tím osvobodili zakletou Celest.

Pro všechny to byla obrovská změna. Každý z nás si teď připadal dospělý a výjimečný. Ještě, aby ne.

Avšak chvástat se zatím nechci. Minulost je pasé, budoucnost neznámá. Tudíž nikdo z nás zatím netušil, co nás čekalo za překvapení.


__________________________________________

Ahoooj!

Po menší pauze se vracím zpět i s pokračováním 😊 Druhý díl sice bude pro mě trošku náročný co se psaní týče, ale za to bude plný nových postav, nového děje a plný emocí! :-)

Už mi to psaní začínalo celkem chybět. 😇

Jen upozorňuji, že kapitoly nebudu vydávat tak často, jako díl číslo jedna a taky bych chtěla poděkovat za hlasování a "očka" přes 600 view pro někoho je to málo, ale pro mě, jakožto pro začátečníka poměrně dost :)

Tak vám všem moooc děkuji, hrozně si toho cením 😍💕

Dobře se u druhé části bav a přeji příjemné čtení ! :-)

Zettwing II. - Proti proudu času✓|²⁰¹⁹Where stories live. Discover now