17. BÖLÛM

761 49 4
                                    

1 HAFTA SONRA

BURAK

     Herşey yolundaydı. Bence tuhaftı yani benim hayatımda bir şeylerin yolunda gitmesi çok tuhaftı.

1 hafta olmuştu ve herşeyin uzun zamandır hayal ettiğim gibi olması şaşırmama neden oluyordu. " Belki de hayatın dûzene giriyordur " diye fısuldadı iç sesim.

Ben mi yanlış bir şey yapmıştım acaba? Kendimden şüphe etmeden ve kendimi sorgulamadan edemiyordum. Belkl de zamana ihtiyacı vardı ve ben bunu göremiyordum yada görmek istemiyordum sadece benim onu sevdiğim gibi onun da beni sevmesini istiyordum kl bu çok saçnaydı çünkü gerçekten zamana ihtiyacı vardı, bana alışması ve beni tanıması için zamana ihtiyacı vardı, beni sevmese de ona olan sevgimi görmesi için zamana ihtiyacı vardı. Zaman, her şeyi belirleyecek olan zamandı ve bana dûşen sadece sabırlı olup beklemekti ve bu bekleyiş şimdiden canımı sıkmaya başlamıştı.

Arkadan gelen korna seslyle kendime geldim ve ancak o zaman arabayla yolun ortasında öylece durduğumu fark ettim. Dûşûncelerimden sıyrılarak arabayı çalıştırıp " Kaya Holding " in yolunu tuttum.

Arabayı arkadaki kapalı park alanına park ettikten sonra Nehir' i dûşûnmemeye çalışarak içeri girip insanlara başımla selam vererek asansöre yönelip odamın katına bastım.

Uzun zamandır Nehir' le ilgilenmekten hiç uğramamıştım bile ve eminim ki bir dünya iş birikmiştir.

Beyaz ve siyahın iç içe geçmiş olduğu odama girdiğlmda tam da tahmin ettiğim gibi masamın üzerinde bir dünya dosyanın yığılı olduğunu fark ettigimde derin bir iç çekişle sandalyeye yöneldim.

Yığına kısa bir bakış attıktan sonra en ûstte gözûme ilişen zarfı yavaşça elime aldıp parmaklarımın arasında çevirmeye başladım. Ah açmadan ne olduğunu bilmem imkansız olduğu için zarfı yavaşça açtım. Kimden olduğunu belirten herhangi bir şey yoktu, sadece bir not.

" Duydum ki evlenmişsln ve onu çok seviyormuşsun. Bu benim işime gelir. Kenarda duran intikamımı almam için süper bir fırsat. 2 yıl önce kuzenin kızımı öldûrûrken gözûnû bile kırpmamıştı ve şimdi sıra bende. Kızımı senin öldûrttûğûnû biliyorum. Daha o zamandan sana intikamımı alacağımı söylediğimi hatırlıyorum. Duydum ki Nehir bir kaç koruma dışında evde yalnızmış. "

Kahretsin? Lanet olsun? Kim olduğunu anlamamak için salak olmam lazımdı herhalde. 2 yıl önce sevgilim olan Ceren' in asıl sevgilisi olan Ufuk' tan başkası değildi bu.

Ben daha bu mafya işlerine tam bulaşmamışken kuzenim öldûrmûştû Ceren' i.

Nehir' i neden yalnız bıraktım ki? O adam korumaları çok rahat bir şekilde atlatabilir. Sınırsızlardan birini yanında bırakmalıydım. Kardeşlerini Efsun' la luna parka göndermiştim ama Nehir gitmek istememişti ve keşke yalnız bırakmasaydım. Bir dolu dûşmanım olduğunu unutmuştum. Allahım ne olursun Nehir' e zarar gelmesin.

Şaşkınlığı ûzerimden attıktan sonra vakit kaybettiğim için kendime küfürler ederek hızlıca yerimden kalkıp koşabildiğim kadar hızlı bir şekilde asansörû beklemeyip merdivenlerden inerek çıkışa yöneldim. Arkamdan bana seslenenleri duymazdan gelerek arabama binerek hız 90'dayken evin yolu tuttum.

2 YIL ÖNCESİ

O gün hava çok güzeldi. Bizim sınırsızların mekanına bi uğradıktan sonra Ceren' e sürpriz yaparak onu almaya gidecektim.

Mekana geldiğimde Ceren orada tek başınaydı. Onu orada görmek beni şaşırtmıştı.

+ Sevgilim burada tek başına ne yapıyorsun?

Diye sorduğumda kısa bir sûre durakladıktan sonra sorumu cavaplamıştı.

- Burada olabileceğini düşünmüştüm.

Bu cevabı beni şaşırtmıştı. Yani telefon varken buraya gelmesi çok saçmaydı.

+ Telefonla arayabilirdin.

Bu sözûmû bekliyormuş resmen.

- Aradım ama kapalıydı.

Cebimden telefonumu çıkarıp baktığımda haklı olduğunu görmuştûm.

Daha sonra oradan çıkmıştık ve tüm günü birlikte dışarıda geçirmiştik.

Ertesi gün benden bir yaş büyük olan kuzenim Efe' nin mekanına gltmiştim ve Ceren'i orada ölû bulmuştum. Onu kuzenim öldûrmûştû. Ona iyi bir dayak attıktan sonra çekip gitmiştim.

Benimle bir kaç kez konuşmaya çalışmıştı ama dinlememiştim ve 2 ay sonra gerçekleri öğrenmiştim.

Aslında Ceren, Ufuk diye bir adamla sevgiliymiş ve Ufuk mafyaymış. Amacı Ceren' le sevgili olmammış ve Ceren benim bilgilerimi ona sızdıracakmış ve oda beni kapana sıkıştırıp öldûrecekmiş.

Ah tabiki Ufuk' un bu isteğinin de bir nedeni vardı. Sınırsızlarla girdiğimiz bir çatişmada abisi Serhat' ı vurmuştum ve ölmüştü. İşte benim hayatım böyle kirli ve karanlıktı. O zamanlar bi de daha mafya lşlerine karışmamıştım. Şimdi daha da karanlık ve tehlikeliydim.

ŞİMDİ

Geçmişi dûşûnûrken evin önüne geldiğimi fark ettiğimde hemen arabayı öylece bırakıp içeri koştum. Koşar adımlarla ve telaşla evde dolaşmaya başladım.

Kahretsin. Hiç bir yerde yok. Benim yûzûmden işte benim yûzûmden. Bakmadığım tek oda olan Nehir' in odasına yöneldim ama kapı kilitliydi. Nehir' in adını seslenmeme rağmen ses gelmeyince kapıyı kırmak zorunda kaldım. Kapıdan biraz uzaklaşıp koşarak omzumla kapıya vurdum. Kapı ilk denemede kırılarak açıldığında gözlerimin gördûkleri karşısında beynim işlevini yitirdi.

Nehir yatakta eli, kolu ve ağzı bağlı bir şekilde yatıyordu. Kalbimin duracağını sandım bir an. Nehir' in gözlerinden ardı sıra yaşlar akıyordu. Ûzerimde ki şoku atıp ona yaklaştığımda ancak o zaman önünde bir kağıt olduğunu fark ettim. Ûzerindeki yazı tüm kanımın çekilmesine neden olurken Nehir" in hıçkırıkları odayı doldurdu.

" Bu daha sadece bir başlangıç. Onu senden alacağım. Elin kolun bağlı izlemekten başka bir şey gelmeyecek elinden ve işte o zaman bu senin yıkılışın olacak Burak Kaya "

KARANLIĞIN İÇİNDEN ( BİTTİ )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin