54. BÖLÛM

334 25 3
                                    

Finalden önceki son bölüm.

----------

BURAK

     Nehir' in gülen gözlerine bakarken ister istemez benimde dudaklarım iki yana kıvrılıyordu.

Onun gûlûşû bana dûnyalara bedelken gözûnden akan tek damla göz yaşı da dünyayı cehenneme çevirmeme sebepti.

Şimdi o fazlasıyla mutluydu ve işte o zaman dünyada benden mutlusu da yoktu.

Bakışlarımı deli gibi dans eden Nehir' den bir an olsun çekemezken elimdeki içkiden bir kaç yudum alarak bardağı önûmdeki uzun masaya bıraktım.

Bu doğum günü kutlaması da Nehir' i fazlasıyla mutlu etmişken onun mutlu olması beni daha fazla mutlu etmişti. Ona aldığım elbisenin yakışacağını zaten tahmin etmiştim ama bu kadar yakışacağını da bilemezdim.

Şuan buradaki neredeyse tüm kızlar haraketli mûzikte deli gibi dans ederken erkeklerde içkilerini yudumlayarak kendi aralarında gûlûşûyorlardı.

Evet bir bar açmıştım ve barın adını da Nehir'in göz rengi koymuştum. Bizim sınırsızların tamamı gelirken Esin, Sıla ve Nehir' in bir zamanlar çalıştığı kafeden bir kaç kızın yanında benim holdingden de gelenler vardı. Fazla kalabalık sayılmazdık.

Bakışlarım bir saniyeliğine Nehir' den ayrılıp kenarda bizimkilerle oturan Çağrı' ya kaydığında dudaklarımda daha büyük bir gûlûmseme peydah oldu.

Bir haftada toparlanması ve hatta taburcu edilip ayaklanması beni fazlasıyla mutlu etmişti. Nehir' in doğum gûnûne de özellikle gelmek istemişti. Şimdi ise yine komiklikleriyle bizimkileri gûldûrmekle meşguldû.

_____

Sonunda saat gece 12 olduğunda konuklar yavaş yavaş dağılmaya başlamış ve Nehir' le birlikte kapının önünde konukları geçirmekle meşguldûk.

Koca barda Nehir ve benden başka kimse kalmadığında ise nihayet başbaşa kalmamızın sevinciyle yanıp tutuşuyordum.

Kolundan nazik bir şekilde tutup onu kendime çevirdiğimde gûlûşû benim de içimi ısıtırken daha fazla dayanamayarak dudaklarımı dudaklarına kapattım.

Kısa sürede bana karşılık vererek dudaklarını hafif araladığında ise bu sefer birbirine değen dillerimizle sırtımdan aşağı soğuk bir ûrperti geçmişti. Onunda terleyen alnından benden farksız olduğunu anlamak pekte zor değildi.

Nefes nefese bir şekilde birbirimizden ayrıldığımızda kolarını boynuma dolamasıyla bende kollarımı beline doladım.

Sonunda birbirimizden ayrılıp el ele bir şekilde bardan çıktığımızda soğuk hava ikimizinde içini titretirken onun elini biraz daha sıkı tutmaya başladım. Sanki onun her an buhar olup yok olacakmış gibi hissetmem onu daha sını tutmama neden oluyordu.

_____

Nehir' in ısrarlarıyla bu soğukta motorla giderken onun yan bir şekilde oturuyor olması da korkumun biraz daha artmasına neden oluyordu.

Fazla hızlı gitmiyor olmama rağmen soğuk hava tenimi yalayıp geçerken ûşûdûğûmû hissetmek benim için sorun değildi ama eminim Nehir o elbiseyle benden kat be kat daha fazla ûşûyordur.

Gözlerim aynadan uzun bir sûredir bizi takip ettiğini düşündüğüm iki arabaya kayarken huzursuzluğum biraz daha artmış ve tek elimle mümkün olduğu kadar belimdekl silahı yoklamama neden olmuştu. Evet silahım yanımdaydı.

KARANLIĞIN İÇİNDEN ( BİTTİ )Where stories live. Discover now