DUYURU

586 30 0
                                    

Selam. Nasılsınız?

Yeni bölüm sanarak girdiniz biliyorum ama bu bölüm sadece küçük bir duyuru.

Biliyorsunuz okullar açıldı ve eminim hepiniz epey yoğun bir okul dönemine, yılına başlamışsınızdır. Bu yoğun okul döneminde hepinize başarılar diliyorum.

Ben lise 2' yim ve tahmin edebileceğiniz gibi ilk günden epey yoğunduk. Biliyorum yeni bölüm gecikti. Zaman vermeyeceğim, derslerin yoğunluğundan vakit bulabildikçe bölüm atmaya çalışacağım.

Bu arada ilk 9 bölüm falan hiç lçime sinmediği için tekrar yazdım ve değiştirdim.  Anne ve babasının ölüm anını anlatmadımda 2 ay sonrasından anlatmaya başladım ve bu 9 bölüm 3 bölûme dûştûğû için kalan 6 bölümû sildim ve okuyucu,  oy,  yorum sayısı değişti. Her ne kadar yine istediğim gibi olmamasına rağmen biraz daha içim rahat ama okuyucu,  yorum ve oy sayısı değiştiği için moralim çok bozuk.  Lütfen bol bol yorum yaparmısınız bölûmlere,  çok ihtiyacım var gerçekten.  Arkadaşlarınıza falanda kitabı önerirmisiniz.  Bu arada düzenlemeler bitmedi yani bazı bölûmlerl düzenlemeye devam edeceğim,  kurgu hiç bi sekilde değişmeyecek ama anlatım şeklini biraz daha değiştireceğim, cûmleleri toparlayacağım

Sağlıcaklı kalın... Hem okulda hem de hayatta başarılar dilerim... Unutmayın gerçekten isteyen ve isteyerek çalışan sonunda istediğini elde eder.

KARANLIĞIN İÇİNDEN ( BİTTİ )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin