ÖNEMLİ!

260 17 6
                                    

     Selaaamm.  Ben geldim nasılsınız?

Yeni bölüm sanarak girdiğiniz için üzgünüm.  Biliyorum yeni bölüm epey gecikti,  yani sık bölüm atardım ve 51. bölüm gelmedi ama gözüm enfeksiyon kapıp şiştiği lçin.  Şimdi daha iyi ve ilk fırsatta da bölüm atacağım. 

Yeni bölûme ve diğer bölûmlere tarih vermeyecegim çünkü biliyorsunuz bazen haftada 3-4 bölüm bile gelebiliyor yani vakit bulabildikçe bölüm atacağım. 

Değinmek istediğim bir diğer konu ise oy ve yorumlar.  Yanl okuyucu sayısı fena degil ama oy ve yorumlar çok az yanl hiç yorum olmuyor ama neyse,  oy veren de bir iki kişl falan. 

Emeğe saygı lütfen,  çok büyük bir istekle yazıyorum ve dûşûncelerinizi de merak ediyorum.  Bu bölûmû okuyan herkes en az bir yorum yapsa,  en azından kitapla ilgili dûşûncelerinl belirtse ( hakaret ve kırıcı olmadan eleştiriye açığım ).

Kitap final yaptıktan sonra tekrar başa dönûp düzenlemeye alacağım ve bu sefer gerçekten kurguda degişiklik olmayacak sadece biraz analatımı değiştirip biraz daha düşünce kartabilirim ama olaylar aynı kalacak. 

Ha bir de kitap sonunda röportaj yapmak istiyorum,  hem kendimle ilgili hemde karakterlerle.  Karakterlere olan soruları da  karakterlerin ağzından cevaplayacağım.  Sorularınızı bu bölûmûn yorumlarına yazabilirsiniz,  başka bölûmlere yazarsanız karışabilir. 

İnstagram'da kitap hesabımın olduğunu söylemiştim.  Herkese açık yaptım,  gelmek isterseniz: karanliginicinden_

Saglıcaklı kalın,  oy ve yorumlarınızı bekliyorum.  En kısa zamanda yeni bölûmde görüşmek dileğiyle...

KARANLIĞIN İÇİNDEN ( BİTTİ )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin