ÖNEMLİ!

327 17 4
                                    

Selaaammm.  Nasılsınız?

Sonunda kitabımızın sonuna geldiiikk.  1 Ağustos 2019' dan beri yazıyorum ve bence bir çok yazara göre kısa sürede bitirdim.  Bu arada kitabı bitiriş tarihim de 16 Şubat 2020

Öncelikle okuyan,  oylayan ve yorum yapan herkese teşekkür etmek istiyorum. 

İlk kitabımdı bu ve fazla acemiydim. Daha çok olay ağırlıklı blr kitap oldu,  fazla duygu katamadım gibime geliyor ama şans verdlginiz için teşekkür ederim. 

Ah şu son ikl bölümü ağlayarak yazdığım doğrudur.  Bence çok duygusal bir son oldu.  Sizce kltabın sonu nasıldı?  Kitabı yazmaya başladığımdan beri planladığım son buydu. 

Ben bu kitabı çok büyük bir hevesle yazdım.
İlk romanımdı,  acemiydim ve ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum. 

İlk bölûmler çok kısa tam bilmiyorum ama belki ilk bir kaç bölümü dûzenleyebilirim ama kurgu falan kesinlikle değişmeyecek.  Düzenlemeler falan da bittiğinde tamamlanmış hikaye olarak işaretleyecegim. 

Okuyucu sayısından memnunum yani daha az ama hızlı artıyor fakat oy ve yorum çok az.  Artık lütfen bu bölûme kitabımla ilgili dûşûncelerinizl yazar mısınız?  Dûşûnceleriniz benim için önemli. 

Bu arada karakterlerle röportaj bölümü yapmak istiyorum.  Karakterlerle yada benimle ilgili sorularınızı bu bölûmûn yorumlarına yazabilirsiniz. 

Evet kitap bitti ama wattpadı aktif kullanan biriyim ve yorumlarınızı her zaman okuyup cevaplayacağım.  Her zaman yorum yapabilirsiniz. 

Kurguladığım bir kitap daha var.  Bu kitabı düzenlemeyi bitiripte tamamlanmış hikaye olarak işaretlediğimde en kısa zaman da o kitabı da yazmaya başlayacağım.  Hepinizi o kitabımda da bekliyorum.  Kitaba ilk bölümü attığımda burada da bildiririm. 

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.  Sağlıcaklı kalın.  En kısa zamanda görüşmek dilegiyle...

Eveett düzenlemelerde bitti.  Fazla kurcalamak istemedim ve sadece ilk iki bölmû birazcık daha uzattım.  Umarım beğenirsiniz. 

Sağlıcakla kalın.  Oy ve yorumlarınızı bekliyor olacağım...

KARANLIĞIN İÇİNDEN ( BİTTİ )Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt