28. Bölüm "KARMAŞA"

87.3K 3.8K 1K
                                    

Merhaba😍 Bölüm öncesinde spoiler hakkında küçük bir sorunu halletmek istiyorum. Yorumlarda sürekli gözüme çarpıyor her satır neredeyse spoi dolu. Gördüklerimi siliyorum. Lütfen bundan sonra da aynı şekilde devam etmeyin.❤ Üstelik bir çoğu da yanlış oluyor. Ben bu kitabın finalinde şema hazırlattım her şey daha net anlaşılsın diye. :)) O yüzden girmeyin spoiler işlerine. Okuyarak öğrenmek daha güzel bence.

Bir de bölümler yayımlandığı hâlde görmeyenler var. Bazen teknik sorunlar oluyor, bildirim gitmiyor. Böyle zamanlarda da wattpad panomu takip ederek bölüm linki var mı diye bakabilirsiniz. hayalleriminbaskenti

Keyifle okuyun, oy vermeyi unutmayın.💘

28. Bölüm "KARMAŞA"

🎼

Bir yudum suya hasret bırakılarak başlayacaktı, yeni eziyetim. 

Sadece ona teslim olmamı değil, bir yudum su içmek için bile ona muhtaç olduğumu kabullenmemi istiyordu. 

Bir yudum su için sonu ölümle taçlanan özgürlüğümü onun kirli ellerine teslim etmeyecektim. Dudaklarım kıvrıldı. Nelere karşı hayatta kaldığımı bilmiyordu. Ben, beni delirtmenin eşiğine getiren çığlıklarda büyümüştüm. Kimsenin bir damla suyuna tamah etmezdim.

Kaçamak bir bakışı Poyraz'a attım. Benim bakışlarımdan daha cesurdu gözleri. Dikkatle bana bakıyordu. Oturduğum koltukta iyice küçüldüm. Kendimce bedenimi ondan gelecek tepkilerden korumak için önlem alıyordum.

Aybars gideli uzun sayılabilecek bir süre olmasına rağmen Poyraz, henüz atağa geçmemişti.

Hızlı bir bakışla daha süzdüm onu. Bej, siyah düğmeleri olan kot gömlek ve siyah pantolonunun içinde, benim duruşuma oldukça zıt bir biçimde tekli koltuğun üzerinde rahatça yayılmış, bir eli koltuğun kenarından yere doğru uzanırken diğer elinin parmakları çenesini örten sakalları sıvazlıyordu.

Güçten düşmüş bedenim, gün içinde yaşadıklarımdan sonra iyice bitik bir hâle gelmişken Poyraz'ın heybetli bedenine karşı hiçbir şansım yoktu.

Düşüncelerim bile bedenimi uyuşturacak güçteydi. Bakışlarımı Poyraz'ın üzerinden çektim. Onu, biraz sonra yapacağı önemli görevi için teşvik etmek istemiyordum. Üstelik inceleyen bakışları oldukça rahatsız ediciydi. Üzerime atılmak için an kolluyordu sanki.

Gözlerim onun gözlerinden koptuğu sırada Poyraz, oturduğu yerden aniden kalktı. Tüm bedenim irkildi. Sessiz çığlıklarım sıkıca birbirine bastırdığım dişlerimin aralarından sızarak birbirine yapıştırdığım dudaklarımda parçalandı. Poyraz ise derin soluklarla yanımdan uzaklaşıp mutfağa doğru ilerledi.

ONA İNANMA Where stories live. Discover now