46. Bölüm "İKİMİZ"

86.6K 3.6K 1.6K
                                    

Bölüm geldiii❤️
Oy vermeyi unutmayın🤍
Instagram/wattpad: hayalleriminbaskenti

Bölüm geldiii❤️Oy vermeyi unutmayın🤍 Instagram/wattpad: hayalleriminbaskenti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

46. Bölüm "İKİMİZ"

🎼

Tenime izi kazınmamıştı, hiçbir yaranın. Hiçbir yara bedenim de hüküm sürmeyecekti.

Benim yaram, benim canımı en çok acıtan yanım celladımın gözlerine asılı kalan çocuktu. Şimdiye kadar o celladın ellerinde can çekişmiş şimdi de aynı celladın büyüttüğü çocuk tarafından öldürülecektim.

Haklıydı.

Yaraların izi kalır ama acımazdı.

Keşke bende de öyle bir yara bıraksaydı, hiç acımayan ama hep izi kalan. Oysa o öyle yaralar açmıştı ki bende, o yaraların kapanması, benim kendime olan en büyük yenilgim olacaktı.

Eğer gözlerinde asılı kalan masum yanına inanırsam, kendime olan saygımı kaybedecektim.

Lütfen olmasın...

Avuç içinden temizlediğim cam kırıklarının ardından umursamazca elini yıkayıp, kanlardan arındırmıştı. Şimdi avuç içinde sıktığı bir peçete ile karşımda oturmuş, gözleri boşluğa takılıydı.

Bacaklarını kabaca önündeki sehpaya uzatmış, bedenini koltukta germişti. Sanki evde yabancı bir kadın yoktu da sadece ikimiz vardık.

Sadece ikimiz.

İkimiz.

Derin bir nefes aldım. Aklımı kurcalayan saçma düşüncelerden arınmam gerekiyordu.

Evin dış kapısı açıldığında, mahçup gözlerim kapıya takıldı. Bahar pembe yanakları ile yanımıza gelmek istemiyor, Poyraz ise elini Bahar'ın beline yerleştirmiş ileriye adımlaması için destek vermeye çalışıyordu.

Yüzüme oturttuğum mahçup bir gülüşle Bahar'a baktım. Aynı şekilde destek vermesi için gözlerimi birbirine bastırıp, başımı olumlu anlamda salladım.

Aybars'ın homurdanması yeniden şaha kalkmıştı. Bahar ve Poyraz'ı her görmesinde tüm hıncını benden almak ister gibi bakıyordu.

Kesinlik ruh hastası.

Bahar çekingen adımlarla yanıma ilerledi. Aslında Aybars'ın bu durumu pek önemsediği yoktu. Onun tüm derdi benimleydi. Bahar'ın hareketlerini aşırı bulsam da zihnimi aşındıran düşüncelerle sonuna kadar destekçisi oldum.

ONA İNANMA Where stories live. Discover now