38. Bölüm "İHANET"

84.3K 3.7K 943
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


38. Bölüm "İHANET"

🎼

Kalbim tüm gücüyle göğüs kafesimi döverken, gözlerimin önüne serilen görüntü soluğumu kesmeye yetecek kadar kuvvetliydi. 

Şaşkınlıktan aralanmış dudaklarım, tek bir heceye dahi dilsiz kesilmişti.

Adımlarım olduğum yere yapışıp kalırken, Aybars'ın elleri iki yanında, sıkıca yumruk halini aldı. Bakışlarını önce bana, sonra Poyraz'ın üzerine çevirdi.

Bakışlarında gördüğüm alevlerin dansı, zevkle yükselirken, korkumu katlamaya devam etti.

Büyük bir güç uyguladığım bacaklarımı hareket ettirerek, ayaklarımı usulca yerde sürükledim.

Poyraz'ın sert soluğu, kısa bir an tedirginlikle duraksamama neden olsa da, güçlükle ilerlemeye devam ettim.

Aybars'ın bakışları, Bahar'ı parçalamak ister gibi bakarken, elini ileriye doğru uzattı.

Endişeyle sarmalanan bedenim, Aybars'ın ani hareketiyle, kısa bir duraksama yaşadı. Bahar'ın gözlerinde ki pişmanlık, Aybars'ın kolunu çevreleyen parmaklarıyla katlanınca hızlıca ileriye atıldım. Koşar adım Aybars'ın yanına ulaştım.

Bir elim aceleyle Aybars'ın bileğini buldu diğer elimi göğsüne attım ve onu tüm gücümle geriye itmeye çalıştım.

"Bırak! Sadece benim için endişelenmişti."

Hiddetli sesim, Aybars'ın üzerime çevrilen bakışlarıyla yakarır bir tona dönüşmekte geç kalmadı. “Aybars yalvarırım bırak...”

Aybars'ın bakışları bir bileğindeki bir de göğsüne bastırdığım elime kaydı.

Bakışları en son Bahar'ı bulduğunda gözlerini büyük bir öfke daha kapladı ve elini, Bahar’ın kolunu koparacak bir hareketle sertçe geriye çekti.

Bahar daha boşlukta savrulan elinin şaşkınlığını yaşayamadan Aybars'ın üzerine doğru gelen adımı ve tehdit eder gibi ileriye kaldırdığı eliyle korku içinde hareketsizce bekledi. Ne yazık ki hareketsiz geçirdiği süresi fazla uzun sürmedi. Aybars'ın sessizliği yaran güçlü sesiyle yerinde sıçradı, tüm bedeni korkuyla sarsıldı.

"O tokat, iyi ki hedef şaşırdı! Yoksa-” dediği anda elimi sıkıca dudaklarının üzerine kapattım. “Sus...”

Hızlı bir bakışı üzerime attı. Kaşları çatıldı. O çatılı kaşlarının arasından süzdü bedenimi. Elimi dudaklarından ayrıldığım anda o da bir adımla geriye çıktı. Elini hızlıca saçlarının üzerine attı. Olduğu yerde bir tur döndü ve boğazını tırmalayan güçlü bir nefesle saçlarına sürttü parmaklarını. Sakin kalamayacağını anladığı anda ise ileriye doğru adımlayıp sertçe Bahar'ın omzuna çarparak dışarıya attı kendini.

ONA İNANMA Where stories live. Discover now