77. Bölüm Pembe

7.8K 377 74
                                    

1M olmuşuz 😙 Teşekkkürler arkadaşlar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1M olmuşuz 😙 Teşekkkürler arkadaşlar...

Şarkı: The Weeknd -Earned It Cover  Travis Garland (Deeper Version )
Eğer orginal şarkıyı dinledikten sonra cover dinleyebiliyorsanız şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim.  Hatta çoğu şarkının nightcore versionlarına bakın derim. Özellikle deeper version.

"Bence bu filmin senaryosu çok güzeldi. " Kollarımı iki yana uzatıp bedenimi esnettim. "Özelliklede başrol kızın aşkı için yaptığı fedakarlıklar göz yaşartıcıydı. "

Başım Anıl'ın göğüs kafesinde alayla kahkaha attım. Halimden gerçekten memnundum. "Oğlan kaçtıkça yapıştı. Vazgeçmedi tıpkı ben..." Her bir hareketim Anıl'ın kelepçeli bileğine bakmasına yanaklarının kızarmasına neden oluyordu. Gözleri ya televizyona yada salona, anlıyacağınız ben hariç her hangi bir noktaya odaklıydı. Sonuna kadar direniyor,tatlı tatlı romantik anlar yaşamamak için elinden geleni yapıyordu.

Yinede azmin diğer adı olan ben nağmı değer Ela Kaya bu maçta önde sayılardım. Benden kaçabilecek yada saklanabilecek hali yoktu. Sonuçta bana mahkumdu. Zaten bu yüzden olsa gerek vüdudumun yüzde elliden fazlası Anıl'ın üzerine uzanmış haldeydi. Hal böyleyken eninde sonunda pes edicek eski Anıl Bulut olucak bana tatlı tatlı bakıp gamzelerini göstererek romantik sözler söyleyecekti.

"Sırada hangi film var, seç birini?" Yerimde yavaşça doğrulup sehpada duran yığını elime aldım.

Bu hareketim saatlerdir kölem olan sevdiceğimin robot gibi ardım sıra sürünmesine neden olmuştu. Planım o kadar başarılı olmuştu ki içimde anlatamadığım tuhaf bir huzursuzluk vardı. Anıl'ın özlediğim kokusunu içime çekmek hoştu hoş olmasına ama yüzüme vuran nefesi aşırı sıcak hissettiriyordu. Yanaklarım hatta tüm tenim bu yüzden kıpkırmızı kesliyor domatese dönüp dönüp duruyordum.

"Hangisini istersin hepsi birbirinden romantik." Ona bakıp gülümsedim. Bedenlerimiz o kadar birbirine yakındı ki her bir mimiğini tepkisini en ince ayrıntısına kadar görüyordum.

Gözleri aşırı acıklı yalvarır gibi duruyordu. Elimdeki filmlerin kalabalığına bakıp iç çekti. Derin bir nefes alıp gözlerini yumdu. Tekrar açtı. Dvdleri gördükçe yüz ifadesi daha acıklı bir hal alıyordu. Özenle seçtiğim buram buram aşk kokulu baş yapıtlar hiç mi hiç hoşuna gitmemişti.

Bu tavırları da şahsen benim hoşuma gitmemişti. Hapishanede hücre cezası yemiş mahkum gibi davranıyordu. Benimle vakit geçirmek o kadar mı zordu?

"Bunların hepsi izlenicek Anıl." Gözlerimi kısıp başımı salladım. Elimdeki kelepçeden aldığım cesarete dayanarak onu kendime çekip "Benden kaçamazsında ."dedim. On gün içinde benimle evlenmeyi düşünen adamın böyle davranmasına anlam veremiyordum.

Bir ömür aynı yastıkta kocamaya kocaman bi evet ama film izlemeye hayır ! Olur mu böyle iş canım...

"Sabaha kadar koyniş koyniş burda bütün bu filmleri izleyeceğiz." Gözlerim kısık sıfırcı öğretmen gibi atarlıydım . Ama onunla başbaşa kalmayı birlikte vakit geçirmeyi özlemiştim. Bildiğiniz ilişki içinde hasretlik çekiyordum. Buna bir dur demek zorundaydım.

Taş Kalpli Barbie ( Tamamlandı)Where stories live. Discover now