84. Bölüm Kurt-Kuzu savaşı

3.9K 302 91
                                    


Arkada Megastar Tarkan eşliğinde bölüme başlamadan önce birşey merak ediyorum... Bunca zaman okuyucu kitlem hakkında pek bilgi edinmeden yazdım.... Yaş ortalamamız kaç acaba ??🤔😅

Kaç yaşındayız ?

Diren Anıl temalı onca bölümden sonra yazarınız geç farketti 😂😂

Hayatta sahip olmak için deli gibi çabaladığımız bazı şeyler vardır. Elde etmek için her şeyi göze alabileceğimiz ama avcumuzda tuttuğumuzda ne yapacağımızı şaşırdığımız kazançlar...

Yokluğu gözümüzü korkutan varlığı bunca zaman arzulayıp özlem çektiğimiz için ayarlarımızı bozan armağanlar...

"Bana güvenebilirsin Ela..."

"Güvenebilirim değil mi?"

"Tabiki... Herşey mükemmel olucak, hiçbir sorun çıkmayacak.  Sen güven Anıl'ına ben herşeyi  hallederim.".

Yüzümde gizli bir sırıtış elinde birkaç demir parçası  arabanın tekerini değiştirmeye çalışan Anıl'ı izliyordum.  Ormanlı ıssız yolda arıza yapan aracımızın içinde camdan sarkmış herşeyin kontrol  altında olduğunu söyleyen eşime... evet evet yanlış duymadınız  eşime  bakıyordum.

"Tüm bu aksiliklerin neden yaşandığını bilmiyorum ama..." Alnında oluşan terleri silip bana baktı. Bulunduğu duruma rağmen hala daha sırıtmakla meşguldü. Sürekli bana göz kırpıyor dil çıkartıyor dikkatimi onda tutmaya çalışıyordu. "...balayımızın mükemmel geçmesi için elimden  geleni yapacağım."

Bana ona inanmamı herşeyi halledeceğini söyleyen Anıl'a  bakıp gülümsedim. Tüm bedenimi  aracın içine sokup benzin göstergesine baktım.  Dibe vuran gösterge  tekerlekleri tamir etsek bile eninde sonunda yolun ortasında kalacağımızı  söylerken gülmeden durmak için kendimi zorluyordum.

"İçeride sıkılma diye radyoyu  açmamı ister misin?"

Camdan içeri sarkan Anıl düşünceli davranmaya çalışıyordu. Phuket'te mükemmel bir balayı vaad ettiği bana sayısız aksilik yaşattığı için mahçuptu.

Aksilikleri bertaraf etmek için zoru deniyor  ,imkansızı hedefliyor eninde sonunda önümüze çıkan her sorunu çözüyordu. Yola çıktığımız ilk andan beri bu geceyi bizim için ayarlanmış king size bed'li honeymoon suitimizde geçireceğimizi  söylemekle meşguldü.

"Hiçbir aksilik seni üzmesin." Gamzelerini göstere göstere gülümsedi. Yavaşça öne doğru eğilip birşeyler dinlemem için radyoyu açtı. Düğmelere uzanan kolu hemen önümde duruyor gergin kasları gün boyunca odaklandığım plandan beni koparıyor, dikkatimi dağıtıyordu

Üzerinde incecik beyaz yarım kol bir t shirt vardı. Tayland'ın acımasız sıcağı  zaten incecik olan kumaşın iyice bedenine yapışmasına neden olmuştu. Chocolate abslerden tutunda  nefes aldıkça daha  çok belirginleşen göğüs kaslarına kadar herşey görünür haldeydi.

Tayland'ın güneşi ile şaka olmayacağını kanıtlayan kolları şimdiden bronzlaşmıştı .  Tüm damarları kaslarını yormaktan belirginleşmiş aşırı erkeksi bir görüntü sergiliyordu.

"Ela'm..." Tatlı bir şekilde adımı fısıldadı. Kendi kendime yaşadığım çelişki Anıl'ın bana doğru eğilip dudaklarıma öpücük kondurması ile yok olmuştu. "Bana güven,bir saate kalmaz balayı suitimizde oluruz."

Sesi kadife bir tınıya sahipti ama  mimikleri... Her bir göz kırpışı ,gülümseyişi kalbimin teklemesine neden oluyordu.  Karşımda bambaşka bir Anıl vardı. Saçlarımı okşayan bana kaçamak bakışlar atan adam yok olmuş yerine hislerini cesurca ifade eden hamle yapmaktan çekinmeyen bir adam gelmişti.

Taş Kalpli Barbie ( Tamamlandı)Where stories live. Discover now