87.Bölüm Final

8.2K 435 101
                                    

"Yetişin doktor,yetişin acil!"

Bir elim  Anıl'ın elinde, bir elim Can'ın  elinde arkamda tekerlekli sandalyemi ittiren kayınpederim  bas bas olayın ne kadar acil olduğunu bağırıyordu.  Azer ve Natasha ikilisi koruma gibi önden önden koridoru  boşaltıyordu .

"Bir Allah'ın kulu duymuyor mu sesimi gelinim hasta dedim! "

"Durum ACİL!!!"

Evet sıksık dile getirilen acil durum şuydu... Midem iyi değildi. Hemde hiç iyi değildi... Öyle ki dünya üzerinde en lezzetli şeyi şuan önüme getirip koysanız bir çatal dahi alamaz fenalaşır şuraya yığılır kalırdım...

"Abartmayın gerçekten o kadar kötü değilim." Birkaç kez yorgunluktan ayılıp bayılmış olmama rağmen tekerlekli sandalye ile hastaneye taşınacak kadar kötü olmadığıma emindim. Yada en azından hastane koridorlarında üzerimde gezinen gözlerden ürkmüş abartıdan kaçınmak istemiştim.

"Neyi  var gelinimin? İyi mi?   "  Yumruk yaptığı eli göğsünde ciddi bir ifade ile başrolünü kendi kaptığı filmi çeken kayınpederim  mimikten mimiğe girerken bu halime rağmen gülmemeye çalışıyordum.

"Henüz cevap verebilmemiz mümkün değil."

Sonunda bize ayrılan utancın sonuna gelmiş sessiz sakin bir odanın içine doluşmayı başarmıştık.  Anıl'ın yardımı ile yorgun bir halde yatağa uzanıp damar yolu  açan hemşireye baktım.  "İyiydim ben gerek yoktu. "

"Birkaç test yapmamız gerek ki neden rahatsızlandığınızı anlayabilelim ."

"Birkaç yetmez, hepsini yapın."

Başımı hızla yana çevirip kayınpederime baktım.  Oldu olucak tüm kanımı süzüp beni denek  yapsınlar.Zaten gücüm takatim yoktu.

"Balık mı dokundu acaba?"
Endişeli Anıl yavaşça yanıma çömeldi. Fırında yediğim balığın dokunmuş olabileceğini düşünüyordu.

"Siz bu kıza yinemi balık yedirdiniz?Geçende mangalda balıktı. " Natasha'nın sorgu dolu ses tonu odayı doldururken kimseden çıt çıkmıyordu "Omega bağımlısı mısınız siz?" Bir Allah'ın kulu cevap vermedi.

"Hayır düzgün yiyip içmiyor ki bu kız. "Eli ile beni gösterip duruyordu " Bütün gün elinde fındık fıstık badem... Avcu boşalıncada ..."elini Anıl ile Can'a çevirdi " ...yüzüne iki bitirim ikili omega üç çarpıyorsunuz. "
"Kayınpederim organik getiriyor hepsini. Oldukça lezetli. " Elimi konuştuğum için bulanan ağzıma örttüm. Zihnimde canlanan son birkaç ayda yediğim kasa kasa irili ufaklı balık görsellerine  poşet poşet kuruyemişe  engel olmaya çalışıyordum.  "Organik,hepsi organik
"

Natasha başını salladı . Kaçırdığım bir detay vardı.
Ben yastığa yaslanıp rahatlatmaya çalışırken Azer sırıtarak Natasha balık sevmiyor işte o kötü yoksa etkili yöntem diye söylenmekle meşguldü.

Bir müddet herkes beni rahatlatmaya çalıştı.  Ne ara uyuya kaldım bilmiyorum ama uyandığımda odada kimse yoktu.

Yavaşça yerimde doğrulup koridora yöneldim. 

"Sen niye kalktın?"

Kapının önünde nöbet tutan Natasha ayağını ve kolunu  önüme uzatıp dışarı kaçmama engel oldu. "Diğerleri kantinde Can'ı doyuruyor , birazdan burada olurlar yatağına."

Keskin  bakışlara aldırmayıp birkez daha dışarı  çıkmayı denedim.  Hamlem enseme yapışan tırnaklar ile durduruldu.  Uzun uğraşlar sonucu Natasha'yı bana ayrılan hapishanenin önünde beklemeye ikna edebilmiştim.

Taş Kalpli Barbie ( Tamamlandı)Where stories live. Discover now