Yavaş ol...

51K 387 70
                                    


Ev işlerini yaparken zamanın geçmesini bekliyordum. Nedense bugün zaman bir türlü geçmek bilmiyor. Normalde daha hızlı geçer... Yetmez hatta. Ancak bugün zar zor geçiyor.

Deli miyim ben de... Ah... Aptal kafam... Ne yapıyorum ben.

Telefonumu açtım ve Instagram DM sayfasına geldim. Yağız'ın profiline tıkladım. Aktif değil. Belki uyuyordur. Arabayla mı alacak beni... Babasının arabası değil ise... Kimin arabası. Mesaj bölümüne dokundum. Ancak parmaklarım bir türlü yazmadı. Yazamadım. İptal etmek istedim. Ancak yapamadım. Neden bu kadar meraklıyım ki... Kahretsin...

Telefonu kilitleyip masaya bıraktım. Hızlı adımlarla evin içinde yürümeye başladım.

Kimseye görünmeden gitmem gerekiyor. Bunu yaparım da. Herkes benim spor yaptığımı bilir... Ancak bir konu kafama takıldı o anda. Yağız... Benden akıllı davranan biriydi. Ben kimseye söylememe taraftarı biriyken o böyle olmaz dedi. Demek ki bunun hakkında düşündü daha önce... Ya da o anda aklına geldi. Eğer öyleyse gerçekten de çok zeki biri...

Odama çıktım ve üzerimi çıkardım. Duş alıp sakinleşmek istiyorum. En azından vücudum bu gerginliği bir an olsa bile üzerinden atar. Bunu umuyorum yani.

Sıcak su vücuduma temas ettiği anda bir rahatlama dalgası içimi sardı. Gerçekten güzel geliyor bana... Sıcak suda olmayı hep sevdim.

Saat on ikiye doğru gelirken kendimi sıcak sudan çıkarıp duruladım. Kremlerimi vücuduma sürerken ne kadar güzel bir kokusu olduğunu fark ettim kremlerin. O sırada aklıma geldi onun o güzel parfümü... Diğerlerinden hep farklı bir şey hissettiren bir parfüm... Bir koku...

Üzerimi giyinmek için odama geçtim. Gardırop karşısında dururken düşündüğüm şeyler aklımı kaçırmama neden olacak türden... Neler oluyor bana. İç çamaşırı çekmeceme bakarken ne düşünüyorum. Üzerimi çıkarmam gerekmeyecek ki... Spor için her zaman giydiğim Calvin Klein tangamı çıkardım. Bugün özel bir giyinme olmayacak... Olmamalı...



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Üzerime de aynı şekilde spor sutyenimi giydikten sonra taytımı ve tişörtümü giydim.

Evet... Spor için hazırım artık. Gerçi oldukça kısa sürecek bugün. Saçlarımı da arkadan bağladıktan sonra kendime aynada bir kere daha baktım. Güzel... Gerçekten kendi görüntüm hoşuma gidiyor. Özellikle spora başladıktan sonra vücudum bir anda toparladı. Doğumdan sonra da spor yapıp kendime gelmiştim. Formumu çok hızlı bir şekilde geri kazanabiliyorum.

Kendimi bu şekilde daha seksi hissettiğim bir gerçek... Yine de... Bilmiyorum. Bazen içimden geçen düşüncelere engel olmak istiyorum. Yağız... Saat bire yirmi var.

Parfümümü sıktıktan sonra aşağı indim. Telefonuma bildirim gelmiş. Hemen baktım. Bu arada bunun ayarlarına bir ara bakmam lazım. Gelen mesajlar direk ekranda gözüküyor. Ferhat görse ona ne derim... Eşim zaten telefonuma asla bakmaz. Ancak Ferhat arada sırada alıyor.

YASAK DÖVME(+18)Where stories live. Discover now