Anlatamam... Ama gösterebilirim...

33.9K 377 65
                                    

Arabaya bindiğim zaman heyecanım en yüksek noktasındaydı. Dövmenin üzerine bir bant yapıştırdı. İyileşme süreci olduğunu söyledi. Hemen Yağız'a gösterme gibi bir şansım ne yazık ki yok... En azından bir hafta bu şekilde durması lazım ve arada kontrolünün yapılması gerekiyormuş. Arabayı çalıştırıp eve giderken hayatımda ne kadar büyük bir değişime neden olduğumun farkında bile değildim büyük bir ihtimalle.

Eve vardığım zaman her zamanki sessizlik beni karşıladı. Hafif bir sızı... Tam sol göğsümün üzerinde, kalbimin üzerinde. Banyoya gidip hızlıca üzerimi çıkardım. Sutyenimin kapatacağı bir yerde. Yani plaja falan gitmem gerekirse oğlum ya da eşim fark etmez. Güzel oldu böyle... Kelebek... Özgür...

Çok anlamı var aslında bu dövmenin benim için. Ancak hayatımda olan bu değişim çok hızlı oldu. Yine de bir an bile tereddüt etmeden içeri girme cesaretini nasıl gösterdim ben bile bilmiyorum. Gerçekten Yağız gibi ben de değişiyorum galiba.

Birkaç boyunca sürekli olarak bantları değiştirdim ve temizliği ile uğraştım. Bu süre boyunca Yağız ile çok az konuştuk. Arada sırada mesaj atıyordum o da bana yazıyordu. Ancak fazla sohbet etme şansımız olmadı. Özellikle Ferhat'ın antrenmanları çoğaldığı için onun sürekli giysilerini yıkamam ve ona yemek hazırlamam gerekiyordu.

Bir hafta geçtikten sonra bant takmama gerek olmadığını söylemişti. Ben de öyle yaptım. Rengi biraz solmuş gibiydi ancak harika gözüküyordu. Kelebek... Sanki kanatlarını çırparak uçacak gibi... İçinde de Yağız yazıyor. Allah'ım bana neler oluyor böyle. Rüyalarımda bile sürekli Yağız'ı görür oldum. Beni resmen büyüledi...

Ertesi sabah herkes gittikten sonra masayı topladım. Temizlik yapacak bir şey kalmadı aslında. Son bir haftadır o kadar yoğun temizlik yaptım ki ev pırıl pırıl durumda. Telefonumu açtım ve Instagram'a girdim. Mesajlar bölümünden yeni mesajlara girip Yağız'ın profilini buldum. Her mesajlaşmadan sonra tüm mesajları sildiğim için her seferinde yeni mesaj yazmam gerekiyor. Geçmişi göremiyorum ama bana neler yazdığını sanki satır satır beynime kazıdım zaten.

- Müsait misin?

Gönderdikten hemen sonra ekrana bakmaya devam ettim. Görüldü yazısı hemen çıkmadı. O sırada kendime bir kahve yapıp koltuğa oturdum. Sol göğsümde hala çok hafif bir sızı var. Ancak hemen hemen gitti denilebilir. En güzeli ise bant takmama gerek yok ve Yağız onu gördüğü zaman ne tepki verecek çok merak ediyorum.

O sirada telefonum titredi.

- Evet
- Hersey yolunda mı

- evet bir sorun yok
- konuştuğumuz konu vardı ya
- zaman istedim senden

- evet

- Ben kararımı verdim

O sirada görüldü yazısı çıktı. Benim ne yazacağımı merak ettiğine eminim. Yazıyor sembolü çıktı ama hemen ardından gitti. Yazdığını silmişti. Ben hala yazmadım. Ekrana bakıp sırıtıyorum. Nedense onu böyle merak ettirmek çok hoşuma gidiyor.

- Evet kararın nedir?

- burada söylemem
- en son görüştüğümüz yerde
- buluşalım

- Tamam
- Bir saat sonra orada olurum

- tamam görüşürüz

Mesajıma anında görüldü yazısı geldi.

Hızlı bir şekilde kalkıp hazırlanmaya başladım. Yine koşuya gider gibi giyinmem gerekiyor ama bu sefer hafif de bir makyaj yaptım. İç çamaşırlarımı yatağın üzerine bırakıp aralarından güzel bir tane seçmek için karar vermeye başladım. Ancak dantelli ya da özel bir model giymek istemiyorum. Bugün değil. Yine spor sutyenimi ve tangamı giymeye karar verdim.

YASAK DÖVME(+18)Where stories live. Discover now