Sınırlar Aşıldığında

34.9K 255 17
                                    


Erkeksi kokusu daha da belirgin bir hale gelirken dudaklarım yavaşça erkekliğine doğru yaklaşmaktaydı. O kadar güzel hisler içindeydim ki bir an zor bir şekilde ayakta duruyorum sandım. Hayal ile gerçek arasında bir yerdeyim sanki. Bacaklarım arasındaki yangın giderek büyürken kendimi sıkmaya başladım. Şu anda zamanı değil... Şimdi boşalmak istemiyorum. Tadını çıkarmak, her anı hafızama kazımak istiyorum. O yüzden yavaş yavaş aşağı doğru inerken dudaklarım onun erkekliğinin iri başına yaklaştıkça aynı anda yavaşça dilimi çıkarmaya başladım. O parlak zevk suyuna dilim değdiği anda o da ben de kendimizden geçmiştik. Onun inlemelerini duydukça daha da zirveye yaklaşıyordum sanki... Ama şimdi değil. Bunun tadını çıkarmam lazım, her saniyenin tadını çıkarmam lazım.

Dilimle başından aşağı doğru, bir dondurma yalar gibi onu yalamaya ve tadına bakmaya başladım. O anda zevkten ölüyorum sandım... O kadar güzeldi ki tadı. Hem etinin hem de zevk suyunun tadı... Tarifi zor ama hafif tatlı bir tuzlu bir tadı vardı. Benim dilim onun erkekliğinin tadına bakarken aynı anda damarları deli gibi atıyordu sanki. O kadar büyük ve kalındı ki parmaklarım onu tutarken zor bir şekilde kavuşuyordu.

"Çok güzel..." diye fısıldadım. Ancak o kadar hızlı nefes alıyordu ki beni duymadı.

"Ne... Duymadım... Ahh..." diye inledi ben daha da aşağı inip en yukarı kadar lolipop yalar gibi yalamaya başladığım anda.

Gözlerimi onun gözlerine kenetledim. Bu kadar ateşli bir anı hayatım boyunca yaşamadım. O nedenle galiba bacaklarımı istemsizce kasmak zorunda kalıyordum. Ona sürtmemek için kendimi... Ki bu da oldukça zordu o anda benim için...

"Çok güzel..." dedim ve yeniden dondurma yalar gibi en altından en yukarı yavaşça yalamaya başladım. Aynı anda erkekliği ani bir şekilde yukarı doğru kalktı. Sanki birden elektriklenmişti. Burnuma çarpan başı yüzünden o erkeksi kokusu artık daha keskin ve daha net bir şekilde geliyordu.  Yalamayı bitirir bitirmez yine gözlerine kilitlendi gözlerim. "Tadı da... Kokusu da... Büyüklüğü de..." o anda hiç söylemeyi düşünmediğim bir şeyi daha söyledim. Normalde bunu yapmayı hiç düşünmedim ama... O anda içimden geldi. "Eski eşiminkinden bile... Büyük... Nasıl alacağım bilmiyorum..."

O anda gözlerinde resmen alevin yandığını gördüm. Başımı tuttu ve saçlarımı iyice parmaklarının arasına sardı. Beni sert bir şekilde kendisine çektiği zaman ona direnmedim. Ağzımı açtığım zaman onun o büyük başı dudaklarımdan içeri süzülürken bacaklarımın arası sanki kalp gibi atıyordu. Vücudum istemsiz olarak titriyordu.

Dişlerimin onun etinin üzerinden kaydığını hissederken artık o erkeksi kokusu, tadı hiç olmadığı kadar yoğundu. Gözlerimi kapadım ve sadece o güzel ve beni baştan çıkaran tada odaklanmaya başladım. O sırada başımı daha da sıkıca kavrayıp beni kendisine daha çok çekmeye başladığı zaman artık daha fazla dayanacak gücüm kalmamıştı. Dengemi sağladıktan sonra bir elimi yataktan çektim ve bacaklarımın arasına götürdüm. Parmaklarım kadınlığıma değdiği anda istemsiz bir şekilde inledim. O anda ise daha çok derinime işledi, beni kendine daha çok çekerken dudaklarım kasıklarına giderek daha çok yaklaşmaya başladı. Ona yaklaştığım her santimetrede kendime dokunma şiddetim de artıyordu. Parmaklarım kadınlığımı okşarken aynı anda onun tadına bakmak... Hayalini bile kuramayacağım bir zevk girdabının içine girmiştim.

Beni böyle kontrolü altına aldığı anlarda çok başka biri oluyordu. Normalde de otoriter bir yapısı vardı. Eskiden böyle değildi ama çok hızlı bir şekilde değişti. Ben de değiştim tabi. Normalde yatakta kontrolü tamamen erkeğe vermeyi seven bir kadın değilimdir. Hiç olmadım. Ancak Yağız ile her şey çok daha farklı... Onunla sanki daha önce hiç düşünmediğim birine dönüştüm. Onun yanında da değiştim. Onunla beraber değiştim. Artık duygularım daha ön planda. Belki de bu nedenle en son olayda başımızı ciddi anlamda belaya sokmak üzereydim. Hayatımda hiç boşalmamak için kendimi böylesine tuttuğumu hatırlamıyorum. Zevk alırken o bitmesin diye bu kadar uğraşmak... Küçükken sevdiğim bir çikolatadan yediğim zaman az az ısırmaya çalışırdım. Onu yerken hemen bitmesin isterdim. Şu anda da aynı duyguları yaşıyorum.

Boğazıma kadar geldiği zaman reflekslerimi kontrol etmekte zorlandım ancak onu bir şekilde bu kadar isterken başarısız olmak istemiyordum. Bana ne kadar zevk verdiğini hatırlayıp kendimi zorladım ve ben de kendimi ona doğru itmeye başladığım anda artık dudaklarım kasıklarına değmeye başlamıştı. O kadar güzeldi ki. Nefes almak için kendimi geri çektim ve o anda öksürmeye başladım. Bana baktı. Ben de ona.

"Çok güzelsin..." dedi. Elleri hala saçlarımdaydı. Aynı anda saçlarımı okşarken bir yandan da bana bakışı... O bakış o kadar güzel ve özel olabilirdi. Daha fazlasını ne ben hayal edebilirdim ne de yaşayabilirim galiba. İnsanın bazı anlarda zirvede olduğunu hissettiği durumlar olur. Benim için de bu an, o anlardan biri galiba. Zevkin, tutkunun böylesi... Bu zirve olmalı. Aynı anda parmağımla kendimi oksamaya devam ederken eğildim ve yeniden onu dudaklarımdan içeri kabul ettim.

Parmaklarım artık nehir gibi akan kadınlığımı okşarken ben kendimden geçmeye başlamıştım bile. Ama yine direndim. Boşalmak istemedim. Onu içimde istiyorum... Kafamda hep bu düşünce vardı. İlk orgazmım bu şekilde olmalı. Aslında böyle kır kararım ya da isteğim yoktu ama gördüğüm bir rüyadan sonra aklıma girmişti. Şimdi ise onun yatağında, onun yanında... Bu isteğimi gerçek hale getirebilirim. Yine de böyle bir haz alırken bunu yapmak o kadar zor ki. Boşalıp yorgun düşmek de istemiyorum. Yağız'ı olabildiğince çok hissetmek, bu anın tadını çıkarmak istiyorum. Bu an hiç bitmesin, zaman dursun istiyorum. Ancak zaman durmaz. Zamanı durduracak gücüm yok belki ama kendimi durduracak gücüm var... Parmaklarımı kadınlığımdan geri çektim. Kendimi daha fazla okşamak istemedim. Patlamak üzereyim...

O ise ağzımda hiç olmadığı kadar sert bir hale gelmişti. Yine de o anda beni kendinden uzaklaştırmak isteyerek geriye doğru itmeye başladı. Başta biraz direndim, ancak daha da kuvvetli bir şekilde itince ben de kendimi bıraktım. Beni koltuk altlarımdan tuttu ve kendine doğru çekti. Onun üzerine çıkarken kucağına oturmak istedim. Kadınlığıma o anda ilk defa o devasa, sert erkekliği değdi. İçime almak için kendimi ona bastırdım ama o kendini geri çekti.

O anda hemen kendimi geri bastırmak istedim ama beni aldığı gibi çevirdi ve üzerime çıktı. Altında kaldığım zaman onun ağırlığı daha çok üzerime biniyordu. Bu his çok hoşuma gidiyor...

Gözlerime bakarken saçlarımı okşamaya başladı. Ben nefes nefese bir haldeydim. Bacaklarımı iyice açtım ve erkekliğinin sıcaklığını kadınlığımda hissetmek için kendimi bastırdım.

"Çok hoşuma gidiyor bu halin..." dedi kendini hafifçe geri çekip dikelirken.

"Hangi... Halin... Halim... Ahhh... Konuşamadım..." diye inledim. Terlemeye şimdiden başlamıştım.

"Altımda... Benimsin... Heyecandan ölecek gibisin... Harikasın... Gerçek bir kadınsın. İyi ki benimsin..." dedi ve dudaklarımdan öpmeye başladı. Aynı anda bir eliyle de erkekliğini alıp kadınlığımın girişine getirdi.

O anda nefesim kesildi.

İçime girecekti...

Bir olacaktık... 

YASAK DÖVME(+18)Where stories live. Discover now