Ruhum Gençleşti

29.3K 321 13
                                    


Eve geldiğim zaman kendimi hızlı bir şekilde koltuğa attım. Beynim resmen bir roller coaster içinde çalkalanmış gibiydi. Yağız... Bana neler yaptın öyle.

Normalde bir erkeğin bir kadını arzulaması başka bir şey, onun bana bakışı ve dokunuşu bambaşka...

Hızlıca yemek hazırlamaya başladım. Eşim ve oğlum geldiği zaman yemeğin hazır olmasını istiyorum. İçimde kelebekler uçuyor sanki. Kendimi hiç olmadığım kadar heyecanlı ve enerjik hissediyorum. Aslında Yağız ile daha fazla zaman geçirmek istiyorum ama ne yazık ki zamanımız oldukça limitli. Yemeği yaparken hep aklımda olduğu için tuzu fazla atmış olduğumu fark edip hızlıca patates doğramaya başladım.

Ah aklım... İyice havaya uçtum. Liseli aşıklara döndük iyice. Gerçekten de ruhumun bile genç hissetmesi bu şekilde paha biçilemez bir his... Yine de bu şekilde aşırı mutlu olmak beni korkutmuyor da değil. Kanatlandım ama o kanatlar koparsa bir anda yere yapışmak da istemiyorum.

O sirada telefonum çaldı. Arayan Canan. En yakın arkadaşım.

"Alo. Canım?"

"Canım ne yapıyorsun? Seni merak ettim bir arayayım dedim."

"İyi yaptın. Ne yapayım yemek yapıyorum sen ne yapıyorsun?"

"Ne yapayım ya işte Taylan şimdi çıktı bir sürü ev işi vardı yeni bitirdim."

"Ben de uğraşıyorum ya ev işi biter mi hiç. Taylan ne yaptı okulda son senesi mi?"

"Evet bu sene bitiyor. Bakalım şimdi bir yerle görüşmüş staj için. Okul bitmeden staj yapmak istiyor. Herkes manyak olmuş ayol. Deneyimli çalışan arıyorlar. Okul bitiren nasıl işe girecek?"

"Sorma ya öyle bir durum var... Nazlı vardı ya. O da mezun oldu. İş arıyormuş şimdi."

"Bizim Melahat'in kızı Nazlı mı? Ne mezunu ki o?"

"Bilmiyorum ki canım ya gıda mühendisliği sanırım. Çocuğu bir türlü işe almıyorlar. Dediğin gibi herkes deneyimli birini arıyor. Şimdi yani üniversite mezunu kız gidip de tezgahtar olacak değil ya."

"Evet... Olan oluyor da okurken çalışıyor çocuklar... Sonra mezun oluyor iş yok. Yine aynı işi mi yapacak bunlar... Neyse... InsAllah bulur canım."

"Evet. InsAllah..."

"Senin sesin güzel geldi ama. İyi olduğuna sevindim."

Bunu duyduğum zaman dudaklarımda istemsiz bir gülümseme belirdi. Gerçekten de sesime de tenime de yansıdı bu durum. Camın yansımasından gördüğüm yüzüme baktım. Yanaklarım al al olmuş. Tenime sanki renk geldi.

" Evet... Ya işte eşimle güzel anlaşıyoruz diyelim." dedim. Sesim gerçekten de mutlu çıkıyordu ama en yakın arkadaşım bile olsa şu anda Yağız ile ilgili olanları kimseye anlatamam. Bu riski almak istemiyorum. Zaten bu tek başıma verebileceğim bir karar da değil. Önce ona sormam lazım. Herkesten bir şekilde gizlemek zorunda olduğumuz bir ilişkimiz var. İyi ki saklı malikanemiz kimse tarafından bilinmiyor ve bulunamaz.

"Vay be... Benimki iyice oduna bağladı. Sırrın ne kız?"

"Ne sırrı?"

"Ne bileyim adama ne yaptın da bir anda sana doğru geldi? Ben de yapayım. Taktik ver biraz şu kardeşine."

"Yok ya bir şey yapmadım. Spora gidiyordum son zamanlarda belki o dikkatini çekti."

"Evet ya bu dediğin doğru... Ben de fark ettim."

YASAK DÖVME(+18)Where stories live. Discover now