Bölüm Dört: "Kriz."

182 17 0
                                    

Multimedya:

40gece,

Ben

Bölümde geçen şarkı;

Yüzyüzeyken Konuşuruz,

Ölsem yeridir.

Ve Mina'nın çizdiği resim bulunuyor <3

Herkese selam :)))) Kategorilerde yerimizi aldık ve sayımız giderek çoğalıyor, gördükçe çok mutlu oluyorum :)))) Daha da artacağız sizleri seviyorum keyifli okumalar. Paragraf arası yorumlarınızı bırakmayı unutmayın ve ayrıca oylarınızı da :)

Bu aralar 40gece'yi çok dinliyorum sanırım buraya da yansıttm :)) beğendiğim, sevdiğim şarkıları sizinle paylaşmak istedim <3

Amaaaa.

Bölüm şarkısı sizin en sevdiğiniz şarkı olsun. ♥️

Yalnız Mina'mızı da bırakayım :')))

Yalnız Mina'mızı da bırakayım :')))

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Haydi şimdi bölüme. ✨

🌒

Bölüm: Üç: "KRİZ."

Bazen yeryüzün den silinmek istiyorum. Hiç olmamak, hiç var olmamak. Sanki Mina Sarac bu dünyaya hiç gelmemiş gibi, hiç var olmamış gibi.

Silinmek ve yok olmak istiyorum.

Bazı anlar vardır kendinizi fazlalık ve gereksiz hissettiğiniz anlar. Ben o anaların içine her gün düşüyorum ve en çok koyanda ne biliyor musunuz?

Beni anlayanın olmaması.

Ben istenmeyen bir çocuktum. Babam beni hiç istemedi hep benden nefret etti. Nefret ettiği kadar canımı yaktı. O zamanlar küçük bir çocuktum. Acaba ona ne yaptım da beni sevmiyor diye düşünüyordum. Aklıma gelmiyordu ama beni sevmesini o kadar çok istiyordum ki... Hayatımda en çok istediğim şey oydu.

Babamın beni sevmesiydi.

Annem mutfakta yemek yaparken annemin yardım etmesiyle onun sevdiği yemekleri yapmak istiyordum. Yapıyordukta ama o yine de beni sevmedi.

Annemi dövdüğü kadar beni de dövüyordu. Bazen arkamı yaslayacağım bir babam olmasını çok istiyordum. Elimden sıkı sıkı tutan, her an yanımda olan bir baba. Bunun olması için neyim eksik bilmiyorum. Ağzımdan baba kelimesi neredeyse hiç çıkmadan büyüdüm. Bunun acısını o zamanlar yaşamadım büyüdükçe acısını gösteriyordu. Dilim acıyordu, kalbim ağrıyordu.

Babam beni istemedi acaba annem de mi beni istemedi?

Bu soru o kadar çok geliyor ki aklıma. Bunun olma ihtimali nefes almamı engelliyor. Eğer annemde beni istememişse nefes alamam herhalde. Hiç kimsenin beni istememesi canımı acıtırdı.

VECA. Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin