Bölüm Altı: "Papatyadan Taçlar."

152 14 0
                                    

Herkese merhaba, yeni bölüm sizlerle doya doya okuyun ve okurken paragraf arası yorumlarınızı bırakmayı unutmayın, okurken mutlu oluyorum :)

Oylarınızı da bekliyorum. <33

Mültimedya:

Can Ozan ve Damla Eker,

Öyle Kolay Âşık Olmam.

Ve Mina'nın yaptığı çizim çalışması yer alıyor.

Herkese merhaba, yeni bölüm sizlerle doya doya okuyun ve okurken paragraf arası yorumlarınızı bırakmayı unutmayın, okurken mutlu oluyorum :)

Oylarınızı da bekliyorum. <33

Birde not düşmek istiyorum;

Multimedya da paylaştığım şarkı bölümde yer alıyor hemde çok güzel bir yerde sizde okurken şaşıracaksınız, hiç beklemediğiniz bir şey :) bu yüzden şarkıyı dinlersiniz çok mutlu olurum ve sizin de bahsettiğim yeri okurken aklınız karışmaz.

Multimedya da paylaştığım şarkı bölümde yer alıyor hemde çok güzel bir yerde sizde okurken şaşıracaksınız, hiç beklemediğiniz bir şey :) bu yüzden şarkıyı dinlersiniz çok mutlu olurum ve sizin de bahsettiğim yeri okurken aklınız karışmaz

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Bu fotoğrafı pinlerde gezerken buldum ve sizinle de paylaşmak istedim. Çünkü burada ki kız aynı Mina :')

Mina' mızı anlatan bir fotoğraf :')

Eveeet haydi şimdi bölüme ✨

🌒

Bölüm: Beş: "PAPATYADAN TAÇLAR."

Umutlarım tükenmiş, ışıklarım sönmüştü ve yeniden umutlarımın vaar olması, ışığımın yanması belirsizdi.

İçimde yalnızca iliklerime kadar hissettiğim endişe vardı birde korku. Ne yapacağımı bilemeyerek birisi gelip yardım eder umuduyla etrafıma baktım ama kimse yoktu. Tekrar kapıya yüklendim ama kapı açılmadı. İçim alıp veriyor, nefes alış verişlerim ve kalp atışlarım düzensizdi.

Kalp atışlarımın düzensiz olması kalbimde ince bir sızı oluşmasına neden oluyordu.

Sakinleşmek adına birkaç saniye soluklandım ama fayda etmedi. Çaresizce kapıyı bıraktım ve koridorda ilerledim. Birini görüp yardım istemek umuduyla etrafa baktım tam da bu esnada koridorun başında Çağdaş'ı gördüm. Hızla ona doğru atıldım ve koşar adımlarla ona yürüdüm. Beni fark etti kaşlarını çatarak bana baktı. Yanına vardığımda kolunu tuttum ve kendimi toparlayıp konuştum. "Çağdaş yardım et lütfen."

"Ne oldu Mina? Bu halin ne böyle?" Başımı salladım ve nefeslerimi düzene sokmaya çalıştım. "Aygen... Aygen bir oda da kilitli kaldı yardım et." Panikle ileri atıldı ve ikimizde koşarak Aygen'in bulunduğu odaya gittik. "Hangi... hangi oda Mina?" Elimle kilitli odayı gösterdim ve hemen fevri hareketle kapıya yöneldi. Birkaç denemede kapı açılmadı, kendi kendine küfürler yağdırırken en sonunda sinirle kapıya yüklendi ve kapı kırılarak açıladı. Odanın içi kapkaranlıktı ve çok yoğun bir toz geliyordu. Kullanılmayan oda olduğu belliydi. Hızlıca içeri girdik ve yerde yatan bedeni gördüm. Çağdaş benden önce davranıp Aygen'in yanına gitti. Bende yanlarına gidip çöktüm. Çağdaş Aygen'in kafasını kaldırdı ve diğer eliyle yüzünü saran sarı saçlarını çekti.

VECA. Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang