Bölüm On Dokuz: "Yanımda Kal Çok Geç Rastladım Sana."

63 10 67
                                    

Multimedya,

Nirvana,

Smells like teen spirit

ve

Harun Kolçak,

Yanımda kal

Şarkı önerin için çok teşekkür ederim canımın içi annabelle_trio

Birde Mina'nın çizimi yerine küçük Mina'yı bıraktım.

Merhabalar dolunaylarım 🌕

Bölüm gecikti biliyorum ama bu hafta neredeyse hep grip ile uğraştım bölümde anca şimdiye yetişti. Geciktiği için özür dilerim :'( ama dolu ve oldukça duygusal bir bölüm oldu benim için. Öyle ki yazarken ağladım hatta. Sizlerde umarım keyif alarak okursunuz ve beğenirsiniz. Duygulu bir bölüm oldu, fazlasıyla hem de öyle ki nasıl yazacağımı bilemedim. Çok fazla zorlandım. Umarım hissettirmek istediğim duyguları size hissettirebildiğim bir bölüm yazabilmişimdir. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım o yüzden desteğinizi esirgemeyin lütfen.

Yorumlarınızı, paragraf arası yorumlarınızı bırakmayı ve oylarınızı vermeyi unutmayın lütfen.

Şarkılarınızı bırakmayı unutmayın.

Mina ve Alkan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mina ve Alkan.

Haydi şimdi bölüme ✨

Bölüm On Dokuz: "YANIMDA KAL ÇOK GEÇ RASTLADIM SANA."

Kız evlâtları annesinin kaderini yaşarmış.

Bende annem ile birlikte onun kaderini yaşadım. Aylar boyunca yaşadım. Babam ikimizi döverken, vücudum da morluklar oluşurken, parmak uçlarımda tek tek sigara söndürürken ve hastanede tedavi görürken. Şimdi annemle aynı kaderde olabilirdik ama tek bir farkla.

Bana âşık bir adam vardı üstelik bu âşk karşılıklıydı.

Yaşadıklarım, hayatım kolay değildi. Haliyle anlatması da kolay olmayacaktı. Psikolojik tedavi gördüğümde de amcama ve kuzenlerime hemen anlatamamıştım, şimdi anlatacağım kişi âşık olduğum adamdı bu.. Bu çok zordu. En baştan beri yaşadığım onca şeyi nasıl anlatırım? Alkan'nın öfke kontrol sorunu vardı. Onu o hastalıktan kurtarmak isterken bu anlatacaklarım onu daha çok tetiklerdi.

Onu hastalığından kurtarmaya çalışan bende hasta.

Söz vermiştim, anlatacaktım. Bu yüzden evine gelmiştim. Zile bastığım da çok geçmeden kapı açıldı. Salaş siyah tişört ve siyah eşofman altı vardı. Kaşlarını çatarak bana bakıyordu. Heyecanlıydım kapı açıldığı an daha çok heyecanlı oldum. Kalbim yerinden çıkacak neredeyse, yavaş yavaş çatık kaşları düzeldi yüzünde derin bir gülümseme oluştu. "Hoş geldin güzelim bu ne güzel rpriz." Derin bir nefes alıp verdim. Bir adım atıp içeri girdim. Vücudum soğuğa alışık olduğu için sıcak ortama girdiğimde hafif titredi. Kısa sürede alıştım ve vücudum yavaş yavaş ısındı.

VECA. Where stories live. Discover now