Bölüm On Altı: "Kupa Kızı Ve Sinek Valesi."

77 11 62
                                    

Multimedya;

Emre Aydın,

Afili yalnızlık,

Teoman,

Kupa kızı ve sinek valesi,

Ve Mina'nın çizimi.

Şarkı önerin için çok teşekkürler fıstık kitap-delisiii_ 💫

Merhabalar dolunaylarım 🌕 yeni bölüm sizlerle keyifle okumalar dilerim, şarkılarınızı oy ve yorumlarınızı unutmayın, çünkü çok isteyerek, hâyâl ederek yazıyorum, sizin için en iyisi olsun istiyorum ve gerçekten paragraf arası yorumlarınız bana çok destek oluyor, isteğim, yazmak için morelim oluyor o yüzden bende tabi emeğimin karşılığını almak istiyorum o yüzden desteğinizi esirgemeyin, yıldıza basıp oy verin ve yorumlarınızı eksik etmeyin. <3

Veca karakterlerimiz 🤞🏻🖤

Bu güzel edit için çok teşekkürler canımın içi 🤗🖤 annabelle_trio

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu güzel edit için çok teşekkürler canımın içi 🤗🖤 annabelle_trio

Haydi şimdi bölüme ✨

Bölüm On Altı: "KUPA KIZI VE SİNEK VALESİ."

En sevdiğim yer evin, ev senin kolların. Belime sıkı sıkı dolanan kolların arasında sıkışmamla gözlerimi araladım. İlk önce yabancı ev de olduğumu fark edince korktum ama burnuma gelen tanıdık koku ile huzurla rahatladım, gülümsedim. Alkan'ın evinde, yatağında yatıyordum, akşam uyuya kalmamla beni evine getirmişti anlaşılan, yanıma yatmış başını saçlarıma gömmüş, kollarını da belime dolamıştı. Uyandırmak istemiyorum ama bugün Pazartesi ve okula gitmem gerekiyordu hem ayrıca amcam merak etmiş olmalıydı, arayıp haber vermem gerekiyordu. Kalmak için yeltendim ama daha çok sıkı sıkı sarılması ile olduğum yerde kaldım. Sıkıntılı bir nefes bırakıp Alkan'ı uyandırmak için seslendim. "Alkan..." uyku mahmurluğu ile birkaç mırıltılı bir şeyler söyledi ve yüzünü saçlarıma sürdü, kokladı, kıkırdadım.

"Uyan koca bebek," tekrar kıkırdadım, omzumun üzerinden uykulu bir şekilde bana baktı. "Koskoca Alkan Kılınçoğlu koca bebek öyle mi?" Kahkaha attım ve başımı sallayıp onayladım. Gözlerini kısarak bana baktı, ellerini çözerek iki belimden gıdıklamaya başladı. Kahkahalarca gülmeye başladım. "Alkan, dur.. Tamam yeter ne olur," kahkahalarımın arasında zorlukla konuştum. Çok huylanır, gıdık alırdım, boynumdan ve belimden daha da fazla huylanırdım, Alkan huylandığım yeri bulmuş fırsata çeviriyordu, biraz daha gıdıklayıp bıraktı.

Rahat bir nefes aldım, sakinleştim. Alkan yan bir şekilde yatıp, dirseğini yastığa dayayıp yanığını avucuna yaslayıp beni izliyordu. Gülümsedim, ona doğru yan bir şekilde bende yattım. "N'aber?" dudaklarım da olan gülüşümü uzun uzun izledi, gamzemi sevdi, yanaklarımı, yüzümü... En sonunda gözlerime baktı, "seninle güne başlamışım nasıl olabilirim?" Dedi. Utanarak yanaklarım kızardı.

VECA. Where stories live. Discover now