Глава 7

325 47 0
                                    

- И какво ще направиш? - Джемин вирна брадичка, чакайки рекацията му. Преди другият да отговори, обхвана члена му с ръка, спирайки думите му. - М? - подкани го той и я задвижи плавно, колкото да го дразни.

- Нана...

- Кажи.

- Не ме дразни.

- Или какво?

- Ти май сам си го просиш - Джено се подсмихна, но изстена тихо, понеже русокосият затегна пръсти около мъжеството му.

- Не е вярно. Но тъй като ти си прекалено уморен, аз ще се погрижа за теб.

Джемин се смъкна надолу и застана между краката му. Погледна го, преди да предприеме действие. Облиза съвсем леко главичката му, но стона, който Джено издаде, беше достатъчен да му покаже, че това му харесва. Доби малко повече смелост и отвори уста, поемайки дължината му. Стигна до средата, когато опря в гърлото му, но това не го спря. Джено се отпусна в леглото и го остави да си върши работата. По дяволите. Протегна ръка и сграбчи косата му, като натисна главата му надолу, карайки го да налапа повече от члена му. Джемин се задави, но не понечи да се отдръпне и си помагаше с ръка там, където устата ми не стигаше.

- Мамка му, Нана... - Джено нямаше да издържи много. Само едно докосване от страна на другия му стигаше, за да свърши. Буквално.

Джемин извади пениса му с пукащ звук от устата си и го погледна, докато слюнка се стичаше по брадичката му.

- Изглеждаш наистина напрегнат - отбеляза той и прокара ръка по вътрешната част на бедрото му.

- Идея си нямаш колко съм напрегнат в момента.

- Искаш ли да свършиш? - Нана мина с език по мъжеството му, дразнейки го.

- Д-да...

- Чудесно.

Нана се изправи леко и го обкрачи, нарочно търкайки се в ерекцията му. Самият той вече нямаше търпение да го усети, но щеше да го помъчи още малко. Джено вдигна ръка и я поднесе към устните му, при което той пое два от пръстите му. Уви езика си около тях, докато с очи следеше изражението на Джено. Беше толкова красив. 

След няколко минути реши да спре с игричките и свали и своето бельо, връщайки се в скута му. Хвана члена му и го насочи към входа си, сетне се спусна бавно надолу. Задъха се от чуждия обек в тялото си, но, мамка му, всеки път му харесваше все повече и повече. Да, бяха го правили и преди. Два пъти. Джемин искаше да го убеди, че няма от какво да го е срам и че това е нещо нормално, макар и той да имаше страхове за това. Беше му непознато, не знаеше как ще реагира тялото му. И въпреки че и двамата бяха неопитни тогава, грижовните ласки от страна на Джено много му помогнаха и той забрави за страха. Отдаде се изцяло на насладата и на това неземно чувство да бъде слят в едно с него. Този момент сега беше много важен. Беше важен, защото наистина се сливаха не само телата им, но и душите им.

A demon among menWhere stories live. Discover now