Del 5

727 43 6
                                    

"Jeg har hørt du har fått deg kjæreste.." mumler Isac i lillefri. Vi satt ute på benken i følgende rekkefølge, Katia, Sander, Isac, meg, Marthe og Lasse. Katia, Lasse og Sander diskuterte om noe jeg ikke brydde meg noe om. Mens Marthe beundret Isac fra topp til tå.

"Kjæreste? Har jeg ikke?" sa jeg som om det var et spørsmål. "Men er ikke du sammen med han Felix da?" spør han forvirret, med et lite smil i munnvikene. "Nei, æsj. Han er en pervo gris." sier jeg og lager spy lyder. Han smiler stort, som en liten unge som har fått to kilo godteri.

Da jeg kom hjem var tydeligvis mamma og pappa ute. Tydeligvis. Jeg sukket og satt leg ned i sofaen med mobilen i hånda. Jeg tok og ringte mamma. "Hei, Dn." sa mamma. "Hei? Hvor er dere?" spør jeg små irritert. "Hos Familien Sandman. Vær litt høffelig Dn, som Felix." sier mamma bestemt. Du kan vell si hun er den typen som leiker seg foran andre voksne. Jeg sukker og legger på uten å svare.

Jeg er veldig, veldig syk. Jeg fikk et astma anfall i morges. Fra en skala fra 1-10 om hvor dårlig jeg er, ligger jeg i 11. Og dere har nok vært syke en gang, og dere vet hvor mye man faktisk ikke orker da.

Vote og kommenter, og jeg håper dere forstår:)

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now