Del 19

605 37 3
                                    

Jeg våknet plutselig av et slag i ansiktet. Jeg spratt opp og så meg forbauset rundt i sjokk. Jeg så ned og myste med øynene, og klasket han tilbake. Han våknet like forbauset. "Ah," sutret han og holdt srg for der jeg slo. -Ja, jeg lå over han, uten vilje..-.

"Felix! Du klaska meg i ansiktet først!" klaget jeg surt. "Jammem jeg sov jo for faen i pikk i helvete!" la meg forklare, han stjal 'mine' banneord, eller rettere sakt måten jeg banner på.

"Slaget var ikke så slapt ut som om du liksom sov! Det var som om ansiktet mitt ble overkjørt av en traktor med alle gårsdyr inni!" klagde jeg enda høyere.

"Fy faen Dn," ler han. "Hva?" spør jeg, og ser som en selvfølge rart på han. "Få deg vekk av meg nå, jeg trenger luft!" ler han enda mer. "Jasså?" sier jeg og humper opp og ned på han (kleint-.-). Det glapp et stønn ut av han, og jeg datt ned sengen med full latterkrampe etterfulgt.

"Dn," sa han seriøst. "Jaaa?" spør jeg og reiser meg opp av gulvet. "Slutt å vær så deilig!" klager han. Jeg kremter. "Du? Har kjæreste?" sier jeg som om det var et spørsmål. "Nei?" sier han i samme tone som meg. "Å JO JO! Jeg har jo.. *kremt* kjæreste!" sier han.

Hva søren skjer med han? "Du trenger psykolog Felix.. Tanta mi er det, kanskje du vil få nummeret hennes?" ler jeg. "Unnskyld meg? Hva sa du for noe?" spør han fornærmet, men klarte ikke holde latteren inne. Latteren hans er så fiiin..

Jeg. Er. Så. Trøtt. At. Jeg. Snart. Dør. Vet ikke hvordan dere skal forvente at jeg dør av 2 minutters søvnmangel?

Dun dun DUUUUN

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now